Δρώμενα

Ήρθαν για να φέρουν την ΛΑΜΨΗ όχι φυσικά αυτή του πολυμήχανου  Νίκου Φώσκολου που κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τη δεκαετία του 90 -και μέσα σχεδόν σε 3 χρόνια έχουν μετατρέψει το νησί στην Αντίστοιχη ΛΑΜΨΗ τού Κιούμπρικ, μία ταινία υπερφυσικού τρόμου !!! 

Σε 3 χρόνια ο Δήμος δεν κατάφερε να βάλει τάξη με την πρωτοβουλία τού ούτε ένα λιθαράκι ούτε κάν δεν κατάφερε να παρουσιάσει 

κάτι …    Έστω λαμπερό

Σύρετε ως σκυλάκι πίσω από πρωτοβουλίες  επιχειρηματικών συμφερόντων παρακολουθώντας τίς Αυθαιρεσίες και εξελίξεις καταπάτησης Δημοσίου χώρου Αιγιαλού και παραλίας χωρίς να προασπίζεται τα δικαιώματα του, και να επιτελεί στο έπακρο το καθήκον του.

Η αυθαιρεσία πού σχετίζεται με μία οργανωμένη αρχιτεκτονική εκμετάλλευσης του συνόλου των κοσμημάτων τού νησιού έχει δείξει ότι είναι ποίο οργανωμένη από τον Δήμο Ρόδου, Δρά φανερά, δρά αποφασιστικά, δρά σε καίρια σημεία της Ροδίτικης ακτογραμμής και Αιγιαλού.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον, εάν δεν είναι αυτοί που δίνουν έμμεσα τα <<χρυσόβουλα>> σίγουρα είναι αυτοί που πολύ καθυστερημένα αντιδρούν για την προστασία του νησιού που έχει αλωθεί από τούς <<φίλους>>  βαρβάρους !!!

Η κοροϊδία πλέον είναι τόσο μεγάλη καί τόσο εξόφθαλμη που καμιά λάμψη δεν μπορεί να καλύψει την απραξία και αδιαφορία τού δήμου Ρόδου.

Σίγουρο όμως είναι ότι η Λάβα από τον ροδιακό λαό που τούς λοιδορεί καθημερινά καί υπομένει και τούς περιμένει θα έρθει για να ξεπλύνει αυτήν την πρωτοφανή Δημοτική αρχή Απάθειας και Απραξίας και να τούς στείλει στο κάδρο της ιστορίας του τόπου !!!

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img