ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣτα... μαλακά έπεσε 32χρονος που είχε ερωτική επαφή με 14χρονη

Στα… μαλακά έπεσε 32χρονος που είχε ερωτική επαφή με 14χρονη

Στα «μαλακά» έπεσε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 32χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ερωτική επαφή με μία ανήλικη η οποία δεν είχε κλείσει τα 14 χρόνια της!

Η υπόθεση είχε εκτυλιχθεί το καλοκαίρι του 2019 στην Κω και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η 34χρονη μητέρα της ανήλικης, στην αστυνομία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκε σε δίκη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες και το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας. Ματούλας Παπαβεργή, έκρινε ένοχο τον 32χρονο, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώπιον του δικαστηρίου ο 32χρονος αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται και ισχυρίστηκε πως η νεαρή ομόφυλή του (είναι Ρομά και οι δύο) γνώριζε για την ηλικία του, ενώ σε εκείνον είχε πει πως είναι 14 ετών. Ο ίδιος πρόσθεσε πως η νεαρή κοπέλα ήταν αυτή που τον πλησίασε και του ζήτησε να κάνουν σχέση, αλλά και πως οι οικείοι της δεν τον ήθελαν.

Στη δίκη για την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της ανήλικης κοπέλας, παραστάθηκε η δικηγόρος κα. Μαριέττα Ξενάκη.

Ο 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη με ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πρωτοδικών Κω, στις 31 Μαΐου 2022 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και συνελήφθη.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή έως και χθες οπότε και έγινε η δίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στις 25 Ιουνίου 2019 εμφανίστηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 34χρονη αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής μητέρα μαζί με την ανήλικη κόρη της η οποία τότε δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια της και κατήγγειλαν τον 32χρονο συμπατριώτη τους.

Συγκεκριμένα, είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς ότι ο αλλοδαπός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης της και ειδικότερα τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2019 είχε ερωτική επαφή με το ανήλικο κορίτσι μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 32χρονος, χωρίς όμως τη χρήση βίας.

Σε βάρος του αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Έτσι σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκε σε δίκη για το παραπάνω αδίκημα.

ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img