ΑρχικήΤοπικά ΝέαΑνοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικές αρχές για τη 44χρονη γυναίκα

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικές αρχές για τη 44χρονη γυναίκα

#image_title

Ειδικό σκυλί – ανιχνευτής στη Ρόδο συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης

Προς κάθε κατεύθυνση και με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνές τους, για τον εντοπισμό της 44χρονης γυναίκα, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, από την περασμένη Δευτέρα χωρίς αν δώσει ίχνη ζωής.

Στις έρευνες αυτές, συμμετάσχουν χωρίς καμία διακοπή όλες αυτές τις μέρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και πολλά στελέχη από τις ομάδες εθελοντών του νησιού μας, που «οργώνουν» την ευρύτερη περιοχή της Μαλώνας, από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης και σε ακτίνα 5 έως 10 τουλάχιστον χιλιομέτρων χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Αυτό που προβληματίζει έντονα της αρμόδιες αρχές, είναι ότι μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί ούτε το παραμικρό ίχνος από την 44χρονη που να φανερώνει ότι η ίδια βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό της και το εγκατέλειψε.

#image_title

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου πάντως, που εξετάζουν με πολλή μεγάλη προσοχή την συγκεκριμένη υπόθεση, αξιολογούν από την πρώτη στιγμή όλες τις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους, το ιστορικό της γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα περιμένουν εξειδικευμένες πληροφορίες, που αφορούν το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, τις κλήσεις που έκανε η ίδια, τις κλήσεις που δέχθηκε καθώς επίσης μηνύματα που αντάλλαξε τις τελευταίες ημέρες.

Υπάρχει επίσης μαρτυρία που δημοσιεύσει διαδικτυακά το ekklisia-online.gr σύμφωνα με την οποία η 44χρονη είχε σταματήσει την περιοχή Αρχάγγελος και είχε ζητήσει από διερχόμενο πολίτη πληροφορίες για να μεταβεί σε εκκλησάκι της περιοχής.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι επισκέφθηκε μοναστήρι της περιοχής στην περιοχή του Αρχαγγέλου, αλλά ωστόσο ο «κτήτορας» του επισήμανε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star ότι δεν είχε καμία επαφή μαζί της ούτε και γνωρίζει που βρίσκεται.

Στο πλαίσιο των καλύτερων ερευνών από σήμερα το πρωί συμμετάσχει και κλιμάκιο με ειδικό σκυλί – ανιχνευτή, για να μπορέσουν να ερευνηθούν καλύτερα οι δασικές περιοχές γύρω από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Έκκληση να επιστρέψει στο σπίτι και στο παιδί της

Ο σύζυγός και ο πατέρας της αγνοούμενης γυναίκας μιλώντας στο Star και την εκπομπή της Ζίνας Κουτσελίνη, έκαναν έκκληση να επιστρέψει σπίτι της και έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους πιθανούς λόγους που έχει εξαφανιστεί. Την ίδια ώρα, ο κτήτορας της μόνης στην οποία φέρεται να έβρισκε καταφύγιο η γυναίκα, ισχυρίζεται ότι η 44χρονη είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα.

«Έμπλεξε με κάποιον που το έπαιζε παπάς»

Ο πατέρας της αγνοούμενης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε τη δική του εκδοχή για τον πιθανό λόγο εξαφάνισης της κόρης του.

«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει», ανέφερε μεταξύ άλλων και συγκινημένος έκανε έκκληση να γυρίσει σπίτι της.

«Είχε ξανά φύγει από το σπίτι»

Ο σύζυγός της 44χρονης μίλησε στην εκπομπή και απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν για τον εντοπισμό της.

Υποστήριξε ακόμα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται.

«Είχε φύγει και άλλες φορές από το σπίτι, όμως μετά επέστρεφε και είχε ανοιχτό το κινητό της, επικοινωνούσε», υποστήριξε και δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ιερώμενο και μοναστήρι ή το εάν είχαν οικογενειακά προβλήματα.

«Είχε προβλήματα και ήταν αυτοκτονική»

Ο κτήτορας της μόνης όπου φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη τοποθετήθηκε στην εκπομπή. Όπως είπε, η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και ότι συχνά είχε εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε “την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξανά δείτε”.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img