ΑρχικήΤοπικά ΝέαΟ Δ. Παρασκευάς από την παράταξη του Φ. Χατζηδιάκου στην Προεδρία της...

Ο Δ. Παρασκευάς από την παράταξη του Φ. Χατζηδιάκου στην Προεδρία της «ΡΟΔΑ»;

#image_title

Ακόμα ένα μέλος της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», του τέως δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, αναμένεται να… αξιοποιήσει ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, στο πλαίσιο της ανανέωσης ή μη της θητείας των στελεχών του Διοικητικού Σχήματος της Δημοτικής Αρχής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πρόεδρο της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» αναμένεται να ορίσει τον κ. Δημήτρη Παρασκευά, πρώτο επιλαχόντα δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας!

Όπως δείχνουν όλα, επιβεβαιώνονται οι τελευταίες δηλώσεις του αντιδημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου κ. Στράτου Καρίκη, ο οποίος έχει προοιωνίσει ότι, μετά τον δημοτικό σύμβουλο της ίδιας παράταξης, κ. Μιχάλη Σταυρή, που ορίστηκε από τον δήμαρχο εντεταλμένος Καλλιθέας και Εμπορίου, θα ακολουθήσουν και άλλες… «μεταγραφές», με κύρια δεξαμενή, απ’ ό,τι φαίνεται, την παράταξη του κ. Χατζηδιάκου!

Ο ορισμός του κ. Παρασκευά αναμένεται να γίνει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός, δηλαδή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, εδώ και λίγο καιρό, πρόεδρος της «ΡΟΔΑ» έχει οριστεί ο κ. Γιάννης Καμπούρης ο οποίος είναι και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, αλλά τοποθετήθηκε για λίγο και στην Προεδρία της ΔΕΥΑΡ.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν στις προθέσεις του δημάρχου είναι να τοποθετηθεί ο κ. Καμπούρης και κάπου άλλου, ωστόσο δεν αποκλείεται να οριστεί και στη δημοτική ενότητα Νότιας Ρόδου, την οποία, ως γνωστόν, έχει κρατήσει ο ίδιος ο κ. Καμπουράκης μετά την απόφασή του να θέσει εκτός δημοτικής πλειοψηφίας τον κ. Σάββα Καραταπάνη.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img