ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣ.Καρίκης : Θα ενταχθούν στην παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη δέκα παλαιοί αντιδήμαρχοι

Σ.Καρίκης : Θα ενταχθούν στην παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη δέκα παλαιοί αντιδήμαρχοι

#image_title

Στην παράταξη του δήμαρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη θα ενταχθούν στελέχη   που έχουν προσφέρει στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση από τις παρατάξεις του τέως δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και των πρώην δημάρχων Στάθη Κουσουρνά και Χατζή Χατζηευθυμίου .

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky  o αντιδήμαρχος Παιδείας και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Στράτος Καρίκης.

Σε ερώτηση  σχετικά με την ένταξη του κ. Δημήτρη Παρασκευά στην παράταξη της πλειοψηφίας ο κ. Καρίκης δήλωσε:

#image_title

«Εμείς  συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε στο έργο και θα συνεχίσουμε δυνατά τις προσπάθειες μας μέχρι τον Οκτώβριο. Γίνεται  συζήτηση με στελέχη που έχουν διαχρονικά προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση . Αναφέρομαι στην περίοδο από το 2006 και μετά.  Γίνεται διάλογος για να είναι κοντά μας στις επόμενες εκλογές. Θα γίνουν πολλές ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα για άτομα που θα ε+ίναι στην παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη στις επόμενες εκλογές. Ένα μεγάλο μέρος θα είναι από τις παρατάξεις του κ. Φώτη Χατζηδιάκου του κ. Στάθη Κουσουρνά και του κ. Χατζή Χατζηευθυμίου.  Αυτό μας διευκολύνει πολύ προεκλογικά ενώ κάποιους άλλους τους δυσκολεύει πάρα πολύ. Πιστεύω πως θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο ισχυροί συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν το Δήμο Ρόδου. Ο ένας είναι ο δικός μας και άλλος ένας.  Για τον κ.Δημήτρη Παρασκευά δεν έχω να ανακοινώσω κάτι.Πράγματι συζητήσαμε μαζί του  αλλά ο δήμαρχος θα προβεί σε ανακοίνωση».

Ο κ. Καρίκης τόνισε πως γίνονται συζητήσεις με πολλούς  ανθρώπους που δείχνουν να επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Τώρα όπως είπε είναι περισσότεροι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι υποψήφιοι. Τουλάχιστον 108 άτομα θα είναι οι υποψήφιοι στο μεγάλο δημοτικό συμβούλιο. Και αύριο να γίνονταν οι εκλογές ο μοναδικός άνθρωπος που θα είχε τους υποψηφίους αυτούς είναι ο Αντώνης Καμπουράκης.  Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα ονόματα δέκα παλαιών αντιδημάρχων που εντάσσονται στην παράταξη μας.Υπηρέτησαν από το 2006 μέχρι σήμερα στην ΤΑ», δήλωσε ο κ.Καρίκης.

Όσο για την επόμενη θητεία θα είναι περισσότερο ΄όπως είπε αποδοτική με την υλοποίηση τεράστιων έργων που δεν είχε δει η Ρόδος είπε ο κ. Καρίκης .

Για τον κ. Παρασκευά παραδέχθηκε πως έγινε συζήτηση  με τη δημοτική αρχή αλλά τις ανακοινώσεις θα κάνει ο δήμαρχος Ρόδου.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img