ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣε επιφυλακή ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου για την αναμενόμενη...

Σε επιφυλακή ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου για την αναμενόμενη κακοκαιρία

#image_title

«Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου θα βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που τυχόν παρουσιαστούν λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας»

Αυτό υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριου  Φλοσκάκη  με αφορμή την έλευση της κακοκαιρίας στη Ρόδο.

#image_title

Αναμένεται όπως υπογραμμίζεται επιδείνωση του καιρού από αύριο το μεσημέρι μέχρι και το Σάββατο  28 Ιανουαρίου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται από το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου έως και το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8 έως 10 μποφόρ. Συνιστούμε για το λόγο αυτό, να αποφευχθεί κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η καύση των ξερών χόρτων και των υπολειμμάτων των κλαδεμάτων. Συνιστούμε επίσης στους συμπολίτες μας, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να αποφύγουν τη διέλευση από τις ιρλανδικές διαβάσεις.

Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου θα βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που τυχόν παρουσιαστούν λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Ο Αντιδήμαρχος  Πολιτικής Προστασίας,

Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων και Δ.Ε. Ατταβύρου

Νεκτάριος Φλοσκάκης

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img