ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣτις 5 Φεβρουαρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού της νέας...

Στις 5 Φεβρουαρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού της νέας παράταξης για τον δήμο Ρόδου

#image_title

Στις 5 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού για τη νέα παράταξη που θα δημιουργηθεί από τους συνδυασμούς του τέως δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και του πρώην δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά όπως δήλωσε στον “Sky Rodos” ο πρώην δήμαρχος Αφάντου και δημοτικός σύμβουλος κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Στο τέλος του τρέχοντα μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

«Η ψηφοφορία θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου. Σήμερα και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει η Συντονιστική Επιτροπή και θα καθορίσει τις διαδικασίες για τη διοργάνωση των εκλογών », δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου.

Στο τέλος του τρέχοντα μήνα, θα ξεκινήσει η δημοσκόπηση για να είναι έτοιμη και τα αποτελέσματα της να ανακοινωθούν ως τα τέλη Γενάρη.

«Συνεχίζουμε ενωμένοι. Από εκεί και πέρα ο επικεφαλής της παρατάξεως που φιλοδοξώ να είμαι εγώ θα την οργανώσει και θα την οδηγήσει στις εκλογές, έχοντας καθαρές θέσεις προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του νησιού», δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img