ΑρχικήΤοπικά ΝέαΕρευνα για αιματηρό επεισόδιο σε καφέ μπάρ με εμπλεκόμενους τρείς αλλοδαπούς

Ερευνα για αιματηρό επεισόδιο σε καφέ μπάρ με εμπλεκόμενους τρείς αλλοδαπούς

#image_title

Μια νέα απίθανη υπόθεση βίας για ασήμαντη αφορμή αποτελεί αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών του ΑΤ Νότιας Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα την 19η Φεβρουαρίου 2023 και περί ώρα 02:00, περιήλθαν πληροφορίες στους αστυνομικούς για επεισόδιο με τρείς εμπλεκόμενους σε καφέ-μπαρ της Λάρδου με πιθανή χρήση μαχαιριού.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο όπου μάρτυρας επιβεβαίωσε το συμβάν. Προέκυψε ειδικότερα ότι ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο ομοεθνείς του κατόπιν διαπληκτισμού μαζί τους τον πρώτο στο λαιμό και τον δεύτερο στο χέρι.
Τα θύματα που είναι εξαδέλφια είχαν αποχωρήσει από το σημείο προ της αφίξεως των αστυνομικών, προκειμένου να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.
Ο πρώτος εκ των θυμάτων, ηλικίας 31 ετών εργαζόταν ως dj στο καφέ-μπαρ και καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας ο δράστης φέρεται να τον παρενοχλούσε χτυπώντας τον υπολογιστή του την ώρα κατά την οποία εργαζόταν παίζοντας μουσική.
Κατά το τέλος της εργασίας του και κατευθυνόμενος προς το όχημά του για να μεταβεί στην Ρόδο μαζί με τον εξάδερφό του, ο δράστης προκάλεσε λεκτικά τον ένα. Εν συνεχεία ακολούθησε πάλη μεταξύ των τριών κατά την οποία ο δράστης κατάφερε με μαχαίρι μήκους λάμας δύο εκατοστών τραύμα στο λαιμό του 31χρονου και στο χέρι του 23χρονου εξαδέλφου του.
Ο 23χρονος Αλβανός εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img