ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤι λέει ο γιος του Γιώργου Καρυώτη που κατηγορείται για τη δολοφονία...

Τι λέει ο γιος του Γιώργου Καρυώτη που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

#image_title

Σοκαρισμένο είναι το νησί  μας από την ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας  του συνταξιούχου λιμενεργάτη Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022, καθώς για την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη στον γιο του, Βαγγέλη, που τον βρήκε όπως έλεγε δολοφονημένο και αναζητούσε στο «Φως στο Τούνελ» τους δολοφόνους του.

Σε βάρος του Βαγγέλη Κουλιανού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του Γιώργου Καρυώτη τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

«Με κατηγόρησαν για χίλια δυο πράγματα»

Επιμένοντας στην αθωότητά του και στην ολιγωρία των Αρχών στη Ρόδο, ο 40χρονος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA

«Όταν βρήκα τον πατέρα μου στις 14 Ιουνίου, είχα σταματήσει έξω από το σπίτι. Ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρισκόμαστε, μένει κάποια … γειτόνισσά μας. Εκείνη την στιγμή ήταν μαζί με τον … και με φώναξε η κοπέλα αυτή για να πάω να πάρω κάποιο πριόνι, μου ζήτησε ένα πριόνι από τον πατέρα μου, να πάω στη μεσοτοιχία για να κόψω κάποιο δέντρο επειδή έμπαιναν τα μυγάκια της κοπέλας μέσα.

»Σήμερα με κάλεσαν από την ασφάλεια (…) και κατέβηκα μαζί με την αδερφή μου στο αστυνομικό τμήμα και μας έδωσε κάποιο χαρτί.

»Με κήρυξαν ποινικά διώξιμα, ότι εγώ έκανα δηλαδή το έγκλημα. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου εμένα, με κατηγόρησαν ότι σκότωσα τον πατέρα μου», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Πώς με κατηγόρησαν

«Με κατηγόρησαν για χίλια δυο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Για να σας δώσω μια πλήρη εικόνα πώς με κατηγόρησαν εμένα, με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα που έμπαινα από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου, δε με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30.

»Ήταν ζωντανός και μάλιστα το είχα αράξει το μηχανάκι μου έξω από το σπίτι, εκεί στην αυλή, μπαίνω μέσα, φώναζα μπαμπά, βγήκε έξω, φορούσε τις πυτζαμούλες του, μου έκανε με το χέρι ‘έλα μέσα’, μπήκα μέσα, μου έβαλε μια πορτοκαλάδα ήπια και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα (…) και με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να μη σε βρούμε τόσο καιρό. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου.

Πλεκτάνη

»Τώρα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, σε πλεκτάνη. Οι συγκεκριμένοι τρεις αστυνομικοί προσπαθούν εις βάρος μου γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό. Εγώ είχα; Πει ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο και δε με άκουγε κανένας. Ασχολιόντουσαν μόνο με εμένα, γιατί ασχολήθηκαν με εμένα; Τους έδωσα πάρα πολλά στοιχεία που δεν τα αξιοποίησαν. Τους έδωσα κάποιες υποψίες που είχα στο μυαλό μου για κάποια άτομα».

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img