ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣυνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου με τον Γ. Νικητιάδη

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου με τον Γ. Νικητιάδη

#image_title

Με τον τ. Υφυπουργό Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιο Βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νικητιάδη Γεώργιο, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.», στα πλαίσια γνωριμίας και ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η συνάντηση με τον κ. Νικητιάδη υλοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και εκτέθηκαν και αναπτύχτηκαν από τον Πρόεδρο Νικόλαο Αντωνόπουλο και Α΄ Μέλος Στυλιανό Γρίμμη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

#image_title

Στον κ. Νικητιάδη Γεώργιο κατατέθηκε πλήρης ενημέρωση, όπου θέσαμε μια σειρά από βασικά σημεία και επείγουσες προτεραιότητες, όπως το συνταξιοδοτικό – βαθμολογικό Μονίμων Υπαξιωματικών προέλευσης ΕΠ.ΟΠ, την ένταξη των Μονίμων Αξιωματικών προέλευσης Ε.Μ.Θ. στην Β’ κατηγορία του μισθολογίου, την ένταξη του Στρατιωτικού Υγειονομικού προσωπικού σε καθεστώς ασφάλισης βαρέων και ανθυγιεινών και σε τοπικό επίπεδο το μείζον θέμα του στεγαστικού.

Ο κ. Νικητιάδης Γεώργιος, γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το στρατιωτικό προσωπικό καθώς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, για τις τροπολογίες που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Βουλή και συμπεριλαμβάνουν τα ζητήματα που απασχολούν μεγάλο μέρος των αιτημάτων μας.

Ο τ. Υφυπουργός μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, με όλα τα παραπάνω θέματα, δήλωσε πως συμφωνεί με τα δίκαια αιτήματα και τις προτάσεις μας και διεμήνυσε ότι, θα στηρίξει τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.», καθώς επίσης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.», που αποτέλεσμά τους θα είναι η επίλυση χρόνιων προβλημάτων, αλλά και της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει το προσωπικό που υπηρετεί στις Ένοπλές Δυνάμεις και τα οποία θα προβάλλονται με κάθε δυνατό τρόπο, μέσα από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, καταθέτοντας επερωτήσεις στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά και με καταθέσεις τροπολογιών σε νομοσχέδια.

Τέλος, ευχαρίστησε τους στρατεύσιμους για τις υπηρεσίες τους στον τόπο, την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας μας και το αίσθημα ασφάλειας που διαπνέουν και επισήμανε την ανάγκη καλής και διαρκούς συνεργασίας.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img