ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓ. Νικητιάδης: Η λύση για τη χώρα πρέπει να είναι οι κυβερνήσεις...

Γ. Νικητιάδης: Η λύση για τη χώρα πρέπει να είναι οι κυβερνήσεις συγκλίσεων

#image_title

«Η αυτοδυναμία της ΝΔ απομακρύνεται πάρα πολύ», δήλωσε με αφορμή  τις συνέπειες  που πολιτικά έχει το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τέως υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

«Πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας συναινετικές ;  Ο  Πρόεδρος μας έχει δηλώσει πως η λύση για τη χώρα πρέπει να είναι οι κυβερνήσεις συγκλίσεων», τόνισε μεταξύ  άλλων ο κ.Νικητιάδης.

«Eκείνο που βλέπω είναι ότι υπάρχει συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση που εκφράζεται για το πολιτικό σύστημα και όσα ζούμε  αυτές τις  ημέρες για την τραγωδία στα Τέμπη.Πρώτος στόχος  είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που είχε την ευθύνη,  να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί αυτό που συνέβη. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που εισπράττει την δυσαρέσκεια. Ούτε και εμείς στο ΠΑΣΟΚ δείχνει να   έχουμε  κάποια πολιτική  άνοδο δημοσκοπική από τα γεγονότα .

Αυτή την περίοδο το πρώτο που πρέπει  μας απασχολεί είναι το πένθος και  η αναζήτηση των αιτίων που προκάλεσαν  αυτό το ατύχημα. Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι μια στείρα αντιπαράθεση  και μια διαρκή προσπάθεια της ΝΔ που   ρίχνει τις ευθύνες αλλού. Και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως φταίει η ΝΔ.Αυτό ο κόσμος δεν το βλέπει με καλό μάτι. Αντί  με συναίνεση με νηφαλιότητα  ψάξουμε να βρούμε τι έφταιξε, γίνεται στείρα αντιπαράθεση. Με αυτά τα δεδομένα η αυτοδυναμία της ΝΔ απομακρύνεται πάρα πολύ. Πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας συναινετικές  συμμαχίας ;  Ο  Πρόεδρος μας έχει δηλώσει πως η λύση για τη χώρα πρέπει να είναι οι κυβερνήσεις συγκλίσεων», δήλωσε ο κ. Νικητιάδης.

«Εμείς θέλουμε να συγκλίνουμε  με τις πολιτικές δυνάμεις . Δυστυχώς η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που κάνουν είναι να αποκλίνουν.Εμείς θα συνεχίζουμε να πιέζουμε και να προσεγγίζουμε με σοβαρότητα αυτά τα θέματα.  Ο κόσμος  έχασε την εμπιστοσύνη του για τα τρένα.  Δεν υπάρχει  διασφάλιση. Όφειλαν να διασφαλίσουν πως και σε περίπτωση ανθρωπίνου λάθους δεν θα υπήρχε σύγκρουση δύο τρένων κατά μέτωπο. Υπάρχουν τρόποι και η τεχνολογία και δεν πρόβλεψαν να μην συγκρουστούν δύο τρένα στην ίδια ράγα», δήλωσε ο κ. Νικητιάδης.

Με αφορμή τη συμμετοχή του κόσμου  στην σημερινή απεργία  και την οργή που εκφράζει ο κ. Νικητιάδης ρωτήθηκε για αυτό και για αυτό και δήλωσε:

«Δεν  υπάρχει πολιτικός που να μην αντιλαμβάνεται όλη την αντίληψη του κόσμου.  Στην απεργία μετέχουμε και εμείς και καλούμε τους πολίτες να λάβουν μέρος. Υπάρχουν χιλιάδες απεργοί που είναι μέλη  και φίλοι μας.  Ορθώς εκφράζεται ο λαός  με τέτοιο τρόπο»

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img