ΑρχικήΤοπικά ΝέαΑθωώθηκε 57χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα πώλησης ναρκωτικών

Αθωώθηκε 57χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα πώλησης ναρκωτικών

Για απόπειρα πώλησης ναρκωτικών ουσιών σε έναν 53χρονο στη Ρόδο, κατηγορούνταν 57χρονος που δικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, το αδίκημα που βάραινε τον 57χρονο ήταν αυτό της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με τις ειδικότερες μορφές της κατοχής και της απόπειρας πώλησης από δράστη μη τοξικομανή.

Ωστόσο το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Κιουρτζή, έκρινε τον 57χρονο αθώο για την απόπειρα πώλησης, και ένοχο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση, πράξη για την οποία τον έκρινε ατιμώρητο.

Σε ό,τι αφορά τον 53χρονο συγκατηγορούμενό του, η δικογραφία έχει διαχωριστεί.

Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί στις 31 Μαΐου 2018 το βράδυ από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. την ώρα που ο 53χρονος επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικά από τον συγκατηγορούμενό του. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 50 γραμ. χασίς και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί από την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10.15 βράδυ στις 31 Μαΐου 2018 όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στην πόλη της Ρόδου τον 57χρονο τον οποίο και ακινητοποίησαν για έλεγχο. Ο 57χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς μία πλαστική συσκευασία με 50,4 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη και μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που περιείχε 0,9 γραμ. κοκαΐνη.

Την ώρα του ελέγχου στο σημείο έφθασε και ο 53χρονος ο οποίος φέρεται να μην αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προκειμένου να αγοράσει ουσίες από τον 57χρονο, καθώς κρατούσε το ποσό των 150 ευρώ.

Χρήματα και ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img