ΑρχικήΤοπικά Νέα«Άθλια και συκοφαντική προβοκάτσια» καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου

«Άθλια και συκοφαντική προβοκάτσια» καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου

#image_title

Έντονη ήταν η αντίδραση του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου, για επιστολή που κυκλοφόρησε κατά του διοικητή του Νοσοκομείου της Ρόδου, την οποία – τάχα- απέστειλε στον Πρωθυπουργό το Εργατικό Κέντρο.

Σε ανακοίνωση τους, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΚΡ κ.κ Παναγιώτης Εγγλέζος και Γιώργος Φρατζολάκης αντίστοιχα αναφέρουν:

«Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφορεί επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με ύβρεις προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο αποστολέας της επιστολής φέρεται να είναι το Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου.

Διαψεύδουμε την πλαστή αυτή επιστολή που κυκλοφορεί όχι γιατί μόνο είναι ανυπόγραφη αλλά και ο αποστολέας είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δωδεκανήσου που δεν υπάρχει, γιατί εμείς ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εκφραζόμαστε εν υπογράφως δίχως να εξυβρίζουμε πρόσωπα και αναδεικνύοντας την ουσία των πραγμάτων.

Οι μέθοδοι αυτοί μας παραπέμπουν σε σταλινικές μεθόδους και ιδεολογίες και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση το Δημοκρατικό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Η Διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει το κύρος και την ιδεολογία που εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή μαζί με το φάκελο.»

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img