ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣοβαρό θέμα προέκυψε πάλι με την αποκομιδή των απορριμμάτων

Σοβαρό θέμα προέκυψε πάλι με την αποκομιδή των απορριμμάτων

#image_title

Την έντονη ενόχλησή του για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή των Κοσκινού σε ό,τι αφορά την αποκομιδή των σκουπιδιών, εκφράζει με σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο κοινοτάρχης της περιοχής κος Τάσος Ψυλλάκης.

Έντονες διαμαρτυρίες επίσης έχουν εκφράσει και κάτοικοι της περιοχής, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς είναι μεγάλος ο όγκος των σκουπιδιών που έχει συγκεντρωθεί. 

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή» την ενόχλησή του εκφράζει και ο πρόεδρος κοινότητας Λαέρμων, κ. Αναστάσιος Πατούνας αναφέροντας πως δεν έχει περάσει απορριμματοφόρο από την περιοχή εδώ και 10 μέρες. «Η κατάσταση είναι τραγική, οι κάδοι μας ξεχειλίζουν δεν έχει περάσει ούτε ένα αποριμματοφόρο εδώ και μια εβδομάδα» δηλώνει στη «Ροδιακή» ο κ. Πατούνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονη αντίδραση και από την πλευρά του δημάρχου της Ρόδου, σε σχέση με την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, ο οποίος σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Καραμαρίτη αναζητά διαδικασία επίλυσης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

Σε ανάρτηση στη σελίδα «κοινότητα Κοσκινού» δίνονται στη δημοσιότητα σχετικές φωτογραφίες, ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Ξέρετε πώς λέγεται, κύριοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Ρόδου αυτές οι εικόνες; Αδυναμία διοίκησης. Η τουριστική περίοδος άρχισε, τα ξενοδοχεία ουρλιάζουν, έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Μάλλον όχι, και λόγος είναι ότι η εμβέλειά σας είναι πολύ μικρή».

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img