ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓ. Νικητιάδης: Στην Κάλυμνο το ΠΑΣΟΚ θα διπλασιάσει τα ποσοστά του

Γ. Νικητιάδης: Στην Κάλυμνο το ΠΑΣΟΚ θα διπλασιάσει τα ποσοστά του

#image_title

Την αναγκαιότητα εκλογής βουλευτή Δωδεκανήσου από το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές τόνισε ο τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καλύμνου που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου, παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίου βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ο τ. υφυπουργός εξήρε την επιτυχία των στελεχών της Καλύμνου και του συντονιστή της Τοπικής Οργάνωσης κ. Μικέ Ζηρούνη καθώς η Τ.Ο Καλύμνου είναι η δεύτερη στα Δωδεκάνησα που ανοίγει γραφεία μετά την ΤΟ Αρχαγγέλου στη Ρόδο. Ο κ. Νικητιάδης εξέφρασε παράλληλα και την αισιοδοξία του ότι το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής θα αυξήσει τα ποσοστά του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Νικητιάδης στο πρόβλημα που προέκυψε με το πλοίο «Νήσος Κάλυμνος» και την εταιρία Λαϊκής βάσης ΑΝΕ Καλύμνου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι προσβλητικό για το νησί της Καλύμνου και τη ναυτοσύνη των Καλύμνιων να δέχονται το πισώπλατο χτύπημα σε μία εταιρία λαϊκής βάσης που έχει προσφέρει. Δεν είμαστε ενάντια στον ανταγωνισμό. Αλλά θέλουμε να έχουν δρομολόγια τα μικρά νησιά της ΠΕ Καλύμνου. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ότι δεν προχώρησε ο διαγωνισμός, με την αιτιολογία πως έλειπε ένα έγγραφο το οποίο ωστόσο μπορούσε να προσκομιστεί ετεροχρονισμένα και αμέσως να προκηρύξουν νέο διαγωνισμό με εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές. Αυτό είναι προσβολή για την Κάλυμνο και όλη τη Δωδεκάνησο. Το ΠΑΣΟΚ αυτό δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι».

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img