ΑρχικήΤοπικά ΝέαΗ ΕΤΑΔ παίρνει τις παραλίες του νησιού!

Η ΕΤΑΔ παίρνει τις παραλίες του νησιού!

#image_title

Την ανάκληση του επίμαχου άρθρου ζητά με ομόφωνη απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε  η είδηση ότι η κυβέρνηση με νομοσχέδιο αναθέτει την διαχείριση των παραλιών στην ΕΤΑΔ παίρνοντάς τις από τους δήμους.

Στην περίπτωση της Ρόδου κάνουν λόγο για υφαρπαγή του φιλέτου των παραλιών του νησιού και το 60% των πόστων εκμετάλλευσης.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ρόδου σε φορτισμένη ατμόσφαιρα και παρουσία δεκάδων ομπρελλάδων της πόλης της Ρόδου, οι οποίοι ζητούν την ανάκληση αυτής της διάταξης φοβούμενοι ότι θα χάσουν τις δουλειές τους.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη ο οποίος κατέθεσε την πρότασή του να ζητήσουν ο δήμος μαζί με την ΠΕΔ και τους βουλευτές του νομού την ανάκληση του επίμαχου άρθρου 71 του νομοσχεδίου και να συνεχίσουν οι συμπολίτες μας αυτοί να εκμεταλλεύονται τις παραλίες για 3 χρόνια.

Η πρόταση του δημάρχου έγινε ομόφωνα αποδεκτή απο το δημοτικό συμβούλιο, ενώ πριν από λίγη ώρα στη συνεδρίαση προσήλθε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και πρώην υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img