ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓ. Νικητιάδης: Ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή για μια...

Γ. Νικητιάδης: Ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή για μια ισχυρή κυβέρνηση

#image_title

Ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή σημαίνει ισχυρή κυβέρνηση με πρωταγωνιστή τη δημοκρατική παράταξη, δήλωσε ο τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης, στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGΑ» το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου.

Όπως τόνισε ο κ. Γιώργος Νικητιάδης, το ΠΑΣΟΚ θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε αυτές τις εκλογές και στην προοπτική σχηματισμού κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμφωνήσουν με τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για αυτό και η δημοκρατική παράταξη πρέπει να λάβει ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.

Η ενίσχυση του ΕΣΥ, η προστασία της πρώτης κατοικίας, ο βασικός μισθός, η κοινωνική κατοικία, είναι βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση συνεργασίας σημείωσε ο κ. Γ.Νικητιάδης. «Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός μας, θέσαμε τις προϋποθέσεις για μια συμμαχική κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα για πρώτη φορά πολύ πριν από τις εκλογές, με έμφαση στα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες», τόνισε εμφατικά.

Αναφερόμενος στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα νησιά και τα οποία δεν έχει αναδείξει κανείς σε κεντρικό επίπεδο, ο κ. Γ.Νικητιάδης υπογράμμισε πως θα πρέπει να δοθούν λύσεις για την υγεία που καταρρέει, για το ειδικό καθεστώς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που καταργήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το διατηρεί η ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι τα Δωδεκάνησα να αποκτήσουν ξανά φωνή στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί λύσεις για όλα τα ιδιαίτερα προβλήματα της νησιωτικής χώρας.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img