ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓ.Νικητιάδης: «Τώρα θυμήθηκε ο κ. Τσίπρας τα διαλυμένα νοσοκομεία των νησιών;»

Γ.Νικητιάδης: «Τώρα θυμήθηκε ο κ. Τσίπρας τα διαλυμένα νοσοκομεία των νησιών;»

#image_title

Ο τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κω υπογράμμισε:  «Τώρα θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας τα πλήρως διαλυμένα νοσοκομεία και περιφερειακά ιατρεία των νησιών μας;

Τώρα θυμήθηκε το αυξημένο κόστος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης; Τώρα θυμήθηκε τις δυσκολίες μεταφοράς ασθενών από τα νησιά μας στην ηπειρωτική χώρα; Τώρα θυμήθηκε ότι οι Δωδεκανήσιοι ασθενείς πρέπει να μεταφέρονται σε νοσοκομεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης;  Δεν χρειαζόμαστε υγειονομικό ισοδύναμο, άλλα άμεση στελέχωση των δομών υγείας και εκσυγχρονισμό τους. Το γεγονός ότι η υγεία στα νησιά μας νοσεί, δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Η αποδόμησή τους ξεκίνησε χρόνια πριν».

Ο Γιώργος Νικητιάδης επισήμανε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που είχε στελεχώσει στο παρελθόν τα νοσοκομεία και τα περιφερειακά νησιωτικά ιατρεία και είχε διασφαλίσει στο μέγιστο δυνατό τη διασύνδεση των νησιών, ενώ υπενθύμισε ότι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ έχει την υπογραφή του κ. Τσίπρα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα ήταν αυτός που κατάργησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και η ΝΔ διατήρησε αυτό το καθεστώς. Η κυβέρνηση Τσίπρα “πούλησε” την Κω δημιουργώντας χώρο υποδοχής προσφύγων στο νησί με αντάλλαγμα χαμηλό ΦΠΑ».

Τα νησιά μας χρειάζονται φωνή στη Βουλή και όχι αόριστες υποσχέσεις. Οι νησιώτες πρέπει να πάψουν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί με ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή να ξαναδώσει φωνή στα Δωδεκάνησα.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img