ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓ. Νικητιάδης : Αυτοδυναμία δεν πρόκειται να έχει ούτε στην πρώτη ούτε...

Γ. Νικητιάδης : Αυτοδυναμία δεν πρόκειται να έχει ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη ούτε στην τρίτη εκλογή η ΝΔ !

#image_title

«Η λύση στα προβλήματα είναι να μην έχει αυτοδυναμία  η ΝΔ και να  σχηματιστεί συμμαχική κυβέρνηση», δήλωσε μιλώντας  σήμερα στον Sky,  ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τέως υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού  κ. Γιώργος Νικητιάδης.

«Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να  πω ότι  αυτοδυναμία δεν  πρόκειται να έχει ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη ούτε στην τρίτη κάλπη η ΝΔ. Ο κ.Μητσοτάκης θα εξαναγκαστεί σε συμμαχική κυβέρνηση όπως και  ο ΣΥΡΙΖΑ  θα εξαναγκαστεί.

«Εμείς θέλουμε  συμμαχική κυβέρνηση, με τέσσερα κόμματα.  Κάνουν πόλεμο χαρακωμάτων και δεν απαντούν για τις θέσεις μας», είπε .

Αναλυτικότερα,  η συνέντευξη ξεκίνησε την αναφορά του κ. Γιώργου Νικητιάδη στο ακτοπλοϊκό πρόβλημα

«Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται.  Έφυγα από Ρόδο και πάω Αστυπάλαια. Θα μείνω δύο ώρες και θα φύγω αμέσως  γιατί δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Είδατε τι γίνεται στην Τήλο όπου δρομολογούν ένα σκάφος  που δεν του  έχει εμπιστοσύνη κανείς. Έχουμε ζητήματα  . Παλαιότερα  ύπαρχε αεροπλάνο  που ξεκινούσε από τη Ρόδο και  πήγαινε Αστυπάλαια. Είμαστε στο έλεος και αυτό δεν  μπορεί να συνεχιστεί», δήλωσε.

Σε ερώτηση  για το τι θα μπορούσε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ο κ.Νικητιάδης δήλωσε:

«Αυτό που είχαμε εμείς ήταν  κάτι μόνιμο.   Η  μόνη λύση είναι να μην έχει  αυτοδυναμία η ΝΔ   και να υπάρχει  συμμαχική κυβέρνηση για να επιβάλλει πράγματα και να μην είναι  όλα στο έλεος των ιδιωτικών συμφερόντων των ανθρώπων  που υπηρετεί η ΝΔ»

Στο μέτρο της ενοποίησης δυνάμεων μετεκλογικά ο κ. Νικητιάδης τόνισε:

Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να πω ότι  αυτοδυναμία δεν  πρόκειται να έχει ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη ούτε στην τρίτη εκλογή ο κ.Μητσοτάκης.  Θα εξαναγκαστεί σε συμμαχική κυβέρνηση . Και ο ΣΥΡΙΖΑ  θα εξαναγκαστεί αν είναι πρώτος .Εμείς επιθυμούμε να κάνουμε   συμμαχική κυβέρνηση με τέσσερα κόμματα.   Θα είναι η ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ. Μπορούν  να μας απαντήσουν αν δέχονται  τις θέσεις μας. Αν δέχονται τις προτάσεις μας ;  Δεν τοποθετούνται όμως γιατί κάνουν πόλεμο χαρακωμάτων. Αυτό που βλέπω είναι πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θα είναι δυνατό να  έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img