ΑρχικήΤοπικά ΝέαΝικητιάδης : Να γίνει άμεση στελέχωση των νοσοκομείων του Νομού. Η κυβέρνηση...

Νικητιάδης : Να γίνει άμεση στελέχωση των νοσοκομείων του Νομού. Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Για τριτοκοσμική κατάσταση στον τομέα της Υγείας έκανε λόγο, ο τέως υφυπουργός Τουρισμού πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τουρισμού κ.Γιώργος Νικητιάδης.

 «Ακούει κανείς αποσβολωμένος την κατάσταση σχετικά με όσα περιγράφονται για το  νοσοκομείο στην Ρόδο που είναι τριτοκοσμική. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Στην Κω υπάρχει παρόμοια κατάσταση. Και  ο βουλευτής της ΝΔ  κ. Παππάς δήλωσε πως πρόκειται περί τεχνητής κρίσης και ότι  δεν υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι χθες το απόγευμα παρέμενε το νοσοκομείο του νησιού χωρίς παθολόγο. Αναμένεται ένας παθολόγος ενώ χρειάζονται τρεις.  Υπάρχει μόνο ένας παιδίατρος που δεν επαρκεί  και ένα ακτινολόγος παρόλο που χρειάζονται τρεις ακτινολόγοι. Μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ για ανθρώπους και κυκλώματα. Να πάει στην κυβέρνηση του να καταγγείλει  το θέμα με διευθύνσεις και ονόματα γιατί υπόθεση έχει και ποινική χροιά. Δεν παίρνουν χαμπάρι ότι πεθαίνει κόσμος άδικα; Είναι με τα καλά τους; », είπε εξοργισμένος ο κ. Νικητιάδης.

«Να σταματήσουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος  να μας μιλούν για τεχνητή εικόνα. Είναι πρωτάκουστο να μην μπορούν να βρουν διοικητή στο ΓΝΡ. Η κυβέρνηση να αναλάβει τις  ευθύνες της  και να στελεχώσει τα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου . Πεθαίνει κόσμος άδικα και  ξοδεύονται πολλά χρήματα για τις αεροδιακομιδές.  Είναι ρεζίλι να μην μπορούν να βρουν διοικητή  στο νοσοκομείο Ρόδου. Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα. Υπάρχουν  όρια και τα έχουν ξεπεράσει », είπε ο κ. Νικητιάδης.

Όσο για τους βουλευτές τόνισε πως θα πρέπει άπαντες να πάνε στο γραφείο του υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη και να μην φύγουν από εκεί αν δεν διοριστεί διοικητής στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img