ΑρχικήΑπόψεις"ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ"

“ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ”

Μια πρόταση που έχει κουράσει την κοινωνία,μια πρόταση που έρχεται συνήθως σε δεύτερο χρόνο,γιατί πολύ απλά δεν έχει γίνει το αυτονόητο στην ώρα του,γιατί πολύ απλά η αδυναμία διαχείρισης των προβλημάτων δείχνει και την ανικανότητα της κυβέρνησης,μια πρόταση που θα την ακούσουμε πολύ αυτές της ήμερες,από τους τοπικούς άρχοντες και τοπικούς βουλευτές του νομού,στα θέματα προλήψεων της ΔΕΗ,παράνομων μεταναστών,ακτοπλοϊκού και βέβαια στο θέμα της υγείας.

Όλα αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είχανε λυθεί,το θέμα προσλήψεων εχει ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί για προσλήψεις με κριτήριο εντοπιότητας.

Το θέμα παράνομων μεταναστών μας το παρουσιάζατε λυμένο την ωρα που καθημερινά πλέων γινόμαστε μάρτυρες νέων “αφίξεων” σε όλες τις παράλιες του νησιού

Το θέμα ακτοπλοϊκού τουλάχιστον για το κομμάτι Καρπάθου -Κασου από την στιγμή που σταματούσε το Πρέβελης ,ποιος ήταν άραγε ο προγραμματισμός σας.

Τέλος το θέμα υγειάς,με τις τεράστιες ελλείψεις,χωρίς ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ωστόσο να μην σας αδικούμε τόσο πολύ,πάντα υπήρχαν ελλείψεις,σίγουρα όχι τόσες,όμως το ότι εδώ και 4 μήνες το μεγαλύτερο νοσοκομείο του Νομού μένει ακέφαλο,χωρίς διοικητή,είναι δικιά σας παγκόσμια πρωτοτυπία,είναι δικό σας επίτευγμα.Ευθύνεστε εσείς και μόνο εσείς που μας κυβερνάτε.Να ξέρετε και κάτι ακόμα,το ότι δεν βρίσκεται διοικητή νοσοκομείου είναι είτε γιατί έχετε έλλειψη ικανών στελεχών{μιας κ αυτό είναι το πρώτο κριτήριο σας},είτε γιατί τα στελέχη σας δεν σας εμπιστεύονται ότι είστε ικανοί να διορθώσετε την κατάσταση.Και στις δυο περιπτώσεις η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας.

Και κάπως έτσι θα φθάσουμε να λύσουμε, κάτι από τα αυτονόητα,από αυτά που θα έπρεπε να είχαν λυθεί εχθές, για να βγει ο πολιτικάντης να μας πει “ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ” και βέβαια θα θέλει να τον δοξάσουμε.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img