<>

Διευρύνεται καθημερινά η λίστα υποστήριξης στελεχών και ενεργών πολιτών από όλο το πολιτικό φάσμα που τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου

<<ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ>>

κ. Σάββα Διακοσταματιου

Η υποψηφιότητα του κ Σάββα Διακοσταματιου έχει φέρει τα πάνω – κάτω στην Ρόδο και συσπειρώνει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για αλλαγή σελίδας και ριζική μεταμόρφωση της πόλης.

«Ρόδος γιά όλους Ανθρώπινη Πόλη»

Είναι η μόνη επιλογή, όπως τονίζουν, κάτοικοι του νησιού που θα οδηγήσει τον τόπο μάς στην επόμενη ημέρα με όραμα και σχέδιο, με ήθος και τόλμη, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

«Ήρθε η ώρα να κλείσουμε τον κύκλο του παλιού και να ανοίξουμε ένα νέο ώστε να μη χαθούν και άλλες ευκαιρίες.

Η αναβάθμιση τής πόλης και των χωριών μάς δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Η ποιότητα της ζωής μας δεν μπορεί να υποβαθμίζεται συνεχώς».

Αναπτυξιακά σχέδια ξέμειναν και πάλι στο ράφι και η πόλη μας εξακολουθεί να υστερεί σε βασικές υποδομές. Θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες και αυτονόητες αρχές δημοκρατίας έχουν εγκαταλειφτεί και η πόλη διοικείται από ένα κλειστό σύστημα εξουσίας.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην της τοπικής κοινωνίας χωρίς συμμετοχή, με προφάσεις διαλόγου. Η πόλη διοικείται επί σειρά ετών από τους ίδιους συγκεκριμένους ανθρώπους που προσέφεραν ελάχιστα και η πορεία τους δείχνει πως έχουν εξαντληθεί. Κουρασμένοι και αδιάφοροι έχουν διαμορφώσει ένα μίζερο και τελματωμένο περιβάλλον που δεν μας αξίζει.

Ο τόπος μας χρειάζεται εδώ και τώρα αλλαγή πορείας προκειμένου να μείνει στο δρόμο της ανάπτυξης παντού και της ευημερίας για όλους.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και στις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές καλούμε όλες και όλους να συμπαραταχθούν και να στηρίξουν τον ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό «ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ » με υποψήφιο δήμαρχο τον ΕΜΠΕΙΡΟ

Σάββα Διακοσταματίου.

Είναι η μόνη επιλογή που θα οδηγήσει την Ρόδο στην επόμενη ημέρα με όραμα και σχέδιο, με ήθος και τόλμη, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Το όραμα και η επιδίωξη μας

Είναι να προχωρήσουμε σε συνολική μεταμόρφωση του δήμου μάς με κοινωνικό πρόσημο και με πρωταγωνιστικό ρόλο καί λόγο τούς ίδιους τους κατοίκους…

Στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου κανείς αμέτοχος, καμία αμέτοχη. Το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του…».

<<ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ>>

#IoannisKourtis#

@Ολοι

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img