ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣκληρή ανακοίνωση ΑΣΚ Αρχαγγέλου: "Όταν έρθετε στον Αρχάγγελο να φέρετε και το...

Σκληρή ανακοίνωση ΑΣΚ Αρχαγγέλου: “Όταν έρθετε στον Αρχάγγελο να φέρετε και το κόκκινο χαλί από τις πασαρέλες που κάνετε στο δημαρχείο, ταιριάζει και με το χρώμα της ντομάτας!!”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣΚ Αρχαγγέλου με την οποία σαφώς υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους για να έχουν τα παιδιά τους χώρους άθλησης. Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Μετά από επικοινωνία του προέδρου του συλλόγου μας κ Καραολανη Στέφανου με τον πρόεδρο της κοινότητας Αρχαγγέλου κ Νίκου Διμέλη μας ενημέρωσε ότι ο αντιδήμαρχος κ Στράτος Καρίκης μας προσκαλεί σε συνάντηση ώστε να ενημερωθούμε για το κλειστό γυμναστήριο των ΣΔΙΤ και να πούμε τις προτάσεις μας.

κ Καρίκη να πεις σε όλους τους αντιδημάρχους και στον δήμαρχο που τώρα σε έβαλαν εσένα μπροστά ότι εμείς μπιφτέκια δεν γυρίζουμε ούτε κωλοτούμπες κάνουμε.

Κοροϊδέψατε μια ολόκληρη κοινωνία 3 χρόνια μαζί με την περιφέρεια, υπάρχουν 160 παιδιά που αθλούνται στην βροχή και στο κρύο αυτά και τους γονείς τους να ενημερώσετε.

Να τους πείτε ότι θα τους φτιάξετε προπονητήριο χωρίς κερκίδες στην γη των παππούδων τους το οποίο θα φτιάξει κάποιος ιδιώτης και θα του ανήκει, στην ουσία οι γονείς θα πληγώνουν τον ιδιώτη για να μπαίνουν μέσα τα παιδιά τους.

ΥΓ 1 Όταν έρθετε στον Αρχάγγελο να φέρετε και το κόκκινο χαλί από τις πασαρέλες που κάνετε στο δημαρχείο, ταιριάζει και με το χρώμα της ντομάτας!!

ΥΓ 2 Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ! ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΚ»

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img