ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣτο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά Αλιφέρη

Στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά Αλιφέρη

Στην συνεδρίαση του ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) συμμετείχε η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλιφέρη στις 30 Ιουνίου με θέμα την διενέργεια αρχικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την περίοδο από 1/11/2022 έως 31/10/2023.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Τήλου όπου έθεσε στο Σώμα θέματα που άπτονται στην ομαλοποίηση των γραμμών του νησιού.

Στις νέες γραμμές εντάχθηκε και πάλι η γραμμή ΤΗΛΟΣ- ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΩ με δύο δρομολόγια την εβδομάδα τη θερινή περίοδο από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο.

Τέθηκε επίσης, η επέκταση καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, της τοπικής γραμμής ΤΗΛΟΣ – ΚΑΜΕΙΡΟΣ ΣΚΑΛΑ ΡΟΔΟΣ και το οποίο έγινε ομόφωνα αποδεκτό.

Τέλος συζητήθηκε η αποκατάσταση της αστοχίας όσον αφορά την τροποποίηση των δρομολογίων ΣΤΑΥΡΟΣ και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ η οποία βέβαια (δεύτερο πλοίο) ήταν προγραμματισμένη από το περασμένο έτος. Το πρόβλημα λοιπόν της μη ύπαρξης δρομολογίου την Πέμπτη και της συγκέντρωσης τριών πλοίων την Τετάρτη, έγινε κατανοητό από όλα τα μέλη του ΣΑΣ και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, καθώς και ο Διευθυντής της ΔΘΣ, δεσμευτήκαν άμεσα να αποκαταστήσουν αυτή την αστοχία της υπηρεσίας.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img