ΑρχικήΤοπικά ΝέαΕρευνα στο σπίτι 54χρονου στην Ιαλυσό για υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ερευνα στο σπίτι 54χρονου στην Ιαλυσό για υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες έλεγχο στην οικία και στον χώρο εργασίας του 54χρονου στην Ιαλυσό και κατάσχεσαν υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και στικάκια usb τα οποία και θα ελεγχθούν ενδελεχώς από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ίχνη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Επίσης συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, οκτώ άτομα ηλικίας από 25 έως 53 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, από τα οποία τέσσερα στην Αττική, δύο στο Κιλκίς και από ένα στη Θεσσαλονίκη και στη Λήμνο. Επιπλέον, για άλλους δύο σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με αντίστοιχες κατηγορίες.
Ο πρώτος από τους κατηγορουμένους διαμένει στην Κατερίνη, ο δεύτερος στην Κω. Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα στον παγκόσμιο ιστό, που πραγματοποιήθηκε μέσω του ειδικού προγράμματος TLO (λογισμικό σάρωσης ηλεκτρονικών ιχνών διακίνησης πορνογραφικού υλικού), που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, που διακινούσαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img