ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓαβαλά : Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για κάλυψη των αναγκών στην υγεία από...

Γαβαλά : Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για κάλυψη των αναγκών στην υγεία από πόρους της ΕΕ!

Ελλείψεις υπάρχουν στις δομές υγείας σε όλα τα Δωδεκάνησα. Χάθηκε η ευκαιρία να καλυφθούν ανάγκες με τις χρηματοδοτήσεις που υπήρχαν λόγω Covid-19.Είμαστε σε δεινή κατάσταση ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλή”, τόνισε η κ. Γαβαλά.

«Υπάρχει ανασφάλεια και ο κόσμος φοβάται. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να καλύπτουμε τα τεράστια κενά που υπάρχουν. Είμαστε καλυμμένοι στο 87% αλλά αυτό αφορά τα πληθυσμιακά  κριτήρια του 1980», τόνισε η κ. Γαβαλά  και πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να αναπροσαρμοσθούν οι οργανισμοί των νοσοκομείων για να καλύπτονται οι ανάγκες.

«Προτεραιότητα  στην Κω είναι μεν το νέο νοσοκομείο αλλά πολύ περισσότερο   η αλλαγή του οργανισμού λειτουργίας του υφιστάμενου νοσοκομείου της Κω ώστε να προσφέρονται υπηρεσίες που θα κάνουν τον πολίτη να αισθάνεται ασφαλής. Οι υποδομές πρέπει να ακολουθήσουν τις εξελίξεις και την αύξηση του πληθυσμού», τόνισε.

Η κ. Γαβαλά επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί υπήρξαν χρηματοδοτήσεις για την υγεία από την ΕΕ και δεν έφθασαν εκεί που έπρεπε

«Αυτά να τα αναλογιστούν οι πολίτες για να  ξέρουν τι θα ψηφίσουν. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρή φωνή και υπεύθυνη δύναμη. Ο κόσμος έχει αρχίσει να γυρνάει στο σπίτι του δηλαδή στο δικό μας κομματικό φορέα. Καταλαβαίνουν οι πολίτες πως η διαχείριση από τα άλλα κόμματα δεν ήταν  καλή»

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img