ΑρχικήΤοπικά ΝέαΚαλοπήτας: Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση των λίγων και ισχυρών

Καλοπήτας: Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση των λίγων και ισχυρών

Για ανικανότητα και ολιγωρία κατηγόρησε την κυβέρνηση το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και δεν επιλύονται.

«Άφησαν τη γραμμή της Κάσου χωρίς πλοίο.Στο νοσοκομείο της Ροδου κάνουν έρανο για ένα κλιματιστικό. Ο λαός καταληστεύεται και η κ κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. Αυτά που θέλουν  τα κάνουν καλά αλλά με  τους νησιώτες δεν ασχολούνται», δήλωσε ο κ. Καλοπήτας .

«Μιλάμε για ολιγορία της κυβέρνησης της ΝΔ αφού προβλήματα σοβαρά μένουν άλυτα. Ακόμη και διοικητή στο νοσοκομείο της Ρόδου δεν  μπορούν να ορίσουν» , τόνισε.

Σε ερώτηση αν γίνεται αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ο κ. Καλοπήτας δήλωσε:

«Εμείς κάνουμε αντιπολίτευση και δίνουμε λύσεις. Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση των λίγων  και ισχυρών. Είδαμε πως έδωσαν  την επιστρεπτέα προκαταβολή χωρίς κριτήριο. Έλεγαν για τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Την κατάργησαν είπαν  και έδωσαν χρόνο για να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαια με τους πελάτες οι παρόχοι ρεύματος. Στην πραγματικότητα όμως έχει ενταχθεί τα τιμολόγια που παραμένουν φουσκωμένα. Ο λαός καταληστεύεται  και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα»

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img