ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣτο λιμάνι του Αγίου Αντωνίου η Ένωση Νέων Τήλου

Στο λιμάνι του Αγίου Αντωνίου η Ένωση Νέων Τήλου

Όπως πέρσι έτσι και φέτος η Ένωση Νέων Τήλου ανέλαβε να καθαρίσει το λιμάνι του Αγίου Αντωνίου. Σήμερα 25/7/2022 αφαιρέθηκαν από το λιμανάκι σχεδόν όλα τα μπάζα και τα σκουπίδια αλλάζοντας την όψη του λιμανιού.

Η Ένωση Νέων Τήλου αυτήν την φορά αποφάσισε να δράσει εθελοντικά στο γραφικό λιμάνι του Αγίου Αντωνίου. Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε μεγάλος όγκος σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων που δεν είχαν θέση στον βυθό του λιμανιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της περσινής εθελοντικής δράσης ο όγκος των σκουπιδιών δεν ήταν ο ίδιος με πέρσι.

Τα σκουπίδια αυτά δυστυχώς προέρχονται από ανθρώπους. Στην θάλασσα γενικά υπάρχουν πολλά σκουπίδια αλλά από εμάς εξαρτάται αν το πρόβλημα αυτό αρχίζει να περιορίζεται ή αν απλώς θα παραμείνουμε αμέτοχοι και σε αυτό.

Για άλλη μία φορά η Ένωση Νέων Τήλου συνιστά την προσοχή σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως σε αυτούς που ασχολούνται με την θάλασσα, να είναι πολύ προσεκτικοί με τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν αλλά και τα σκουπίδια τους.

Φαίνεται πια η θαλάσσια ρύπανση να έχει υπερβεί κάθε όριο.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τήλου που μας στήριξε και αυτήν την φορά, την εταιρεία Polygreen και το καινοτόμο πρόγραμμα JUST GO ZERO TILOS για την προσφορά υλικού περισυλλογής, την ταβέρνα ΔΕΛΦΙΝΙ και την καφετέρια Ο ΓΙΑΛΟΣ της οικογένειας Καμμά για την υποστήριξή τους και την προσφορά τους.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img