ΑρχικήΤοπικά Νέα22χρονος κατηγορειται για βιασμο 23χρονης τουριστριας

22χρονος κατηγορειται για βιασμο 23χρονης τουριστριας

χθες το πρωί μια 23χρονη υπήκοος Αυστρίας παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 22χρονο ημεδαπό, κάτοικο Ρόδου.
Η αλλοδαπή ήλθε για διακοπές στη Ρόδο την 26η Ιουλίου 2022 με φίλες της και θα αποχωρήσει την 1η Αυγούστου 2022. Την 27η Ιουλίου διασκέδασαν σε ένα μπαρ στη Λίνδο και εκεί γνώρισαν κάποιους νεαρούς οι οποίοι τις ακολούθησαν και σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.
Η 23χρονη διατείνεται ότι παρήγγειλε δύο ποτά για την ίδια και την φίλη της, τα ήπιαν και από την παρέα των αγοριών γνώρισε ένα που της φάνηκε καλό παιδί και άρχισαν να συζητούν.
Από εκεί και πέρα, όπως είπε δεν θυμάται τίποτε, αλλά οι φίλες της, της είπαν ότι φιλιόταν μαζί του και κάποια στιγμή έφυγαν από το κέντρο. Δεν θυμάται τίποτε όπως είπε και κάποια στιγμή ξύπνησε και βρισκόταν στην ακρόπολη της Λίνδου.

Η 23χρονη κατέθεσε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τι έγινε και ότι ό,τι κι αν έγινε έλαβε χώρα χωρίς την συγκατάθεσή της.
Δεν θέλει όπως είπε να κατηγορήσει τον ημεδαπό και δήλωσε ότι θέλει να εξεταστεί και να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα ότι δεν της έχει γίνει κάτι κακό. Οι φίλες της της είπαν εξάλλου ότι είχε λεκέδες από σπέρμα στην μπλούζα της. Τόνισε δε ότι αν προκύψει ιατροδικαστικώς ο βιασμός της θέλει την δίωξη του 22χρονου.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img