ΑρχικήΤοπικά ΝέαΚαταδικάστηκαν και οι τρεις για την κλοπή ασημικών στην Παλιά Πόλη

Καταδικάστηκαν και οι τρεις για την κλοπή ασημικών στην Παλιά Πόλη

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών «μοιράστηκαν» στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου οι δύο γυναίκες και ο άνδρας που συνελήφθησαν στην Παλιά Πόλη όταν κάθισαν να φάνε… γύρους μετά την κλοπή ασημικών που είχαν διαπράξει σε κατάστημα της περιοχής!

Οι τρεις κατηγορούμενοι ηλικίας 26, 45 και 63 ετών αντίστοιχα μετά τη σύλληψή τους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οδηγήθηκαν στα κρατητήρια και την επόμενη ημέρα προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και με την ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε, παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τόσο τις δύο γυναίκες όσο και τον άνδρα συγκατηγορούμενό τους, και επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή στον καθένα. Οι καταδικασθέντες άσκησαν εφέσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας,  το περιστατικό συνέβη στις 3 Αυγούστου το βράδυ στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, όπου οι τρεις κατηγορούμενοι με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 1.160 ευρώ από κατάστημα. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img