ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤέσσερις συλλήψεις στο Φαληράκι για επεισόδια.

Τέσσερις συλλήψεις στο Φαληράκι για επεισόδια.

υμπλοκή σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα στο Φαληράκι της Ρόδου μεταξύ υπευθύνων και θαμώνων δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι ακριβείς λόγοι της συμπλοκής παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη, ενώ υποβλήθηκαν και μηνύσεις εκατέρωθεν.

το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα της Κυριακής 7 Αυγούστου μεταξύ τεσσάρων Ελλήνων από το ένα κατάστημα και άλλων τεσσάρων ατόμων  από το άλλο.

Μετά την κατάθεση μήνυσης από τους πρώτους, η αστυνομία συνέλαβε έναν Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς αιγυπτιακής καταγωγής, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Μανώλη Κουτσούκο προσήχθησαν χθες στη εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ παράλληλα υπέβαλαν και αυτοί από την πλευρά τους μήνυση σε βάρος των 4 Ελλήνων με τους οποίους δημιουργήθηκε το επεισόδιο, για σωματικές βλάβες. Επίσης ζήτησαν και το βιντεοληπτικό υλικό της υπόθεσης.

Τελικά με εντολή της κ. εισαγγελέως, και οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δύο δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τις μηνύσεις που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, θα συσχετιστούν και θα εξεταστούν αρμοδίως.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img