ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤέλενδος: Ενοικιάζεται «κρεβάτι σε οικόπεδο με... θέα τα αστέρια»

Τέλενδος: Ενοικιάζεται «κρεβάτι σε οικόπεδο με… θέα τα αστέρια»

Η πρόταση της Κατερίνας Μίχα από την Τέλενδο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ενοικιάζεται «κρεβάτι σε οικόπεδο με… θέα τα αστέρια».


Η Κατερίνα Μίχα είναι μία δραστήρια και ανήσυχη  κοπέλα, που έχει σπουδάσει σε Δημόσιο ΙΕΚ «ενδυματολόγος – στυλίστρια και σχέδιο μόδας».
Η Κατερίνα εδώ και αρκετό καιρό έψαχνε τον τρόπο, να εκμεταλλευτεί  τον μικρό χώρο των 12 τ.μ. που κληρονόμησε από τη γιαγιά της στη μαγευτική Τέλενδο. Το μικρό δωμάτιο με τον παραδοσιακό κρέβατο δεν ήταν αρκετό για να ενοικιαστεί,θα έπρεπε να προστεθούν και κάποια άλλα κρεβάτια.

Όπως ανέφερε η ίδια η Κατερίνα, το έψαξε το θέμα για να είναι νόμιμη, μίλησε με τον λογιστή της και βρήκε μία πρωτότυπη λύση. Στον μικρό ελαιώνα που βρίσκεται έξω από το δωμάτιο, τοποθέτησε ένα πανέμορφο διπλό κρεβάτι, ενώ ένα κρεβάτι υπάρχει και κάτω από την πέργκολα. Από ανέσεις υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό- αλλά δεν υπάρχει κλιματισμός και τηλεόραση, ενώ η τουαλέτα βρίσκεται έξω από το δωμάτιο. Πάνω από όλα, όμως διαθέτει ηρεμία και τη μαγευτική θέα.

Έτσι λοιπόν, το περασμένο Σάββατο έκανε την ανάρτηση σε σελίδα βραχυχρόνιων μισθώσεων την πρότασή της και ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες της.


Η τιμή ενοικίασης, όπως λέει η Κατερίνα, είναι 55 ευρώ την ημέρα

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img