ΑρχικήΤοπικά ΝέαΑπορρίφθηκε η προσφυγή στο ΣτΕ για τους ντόπιους εργαζόμενους στη ΔΕΗ!

Απορρίφθηκε η προσφυγή στο ΣτΕ για τους ντόπιους εργαζόμενους στη ΔΕΗ!

Απ’ οτι φαίνεται και κυκλοφορεί ανεπίσημα, η προσφυγή του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου στο Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίφθηκε για το ζητημα των εργαζομένων στη ΔΕΗ!Σχετικά εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει πως άμεσα θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις.

Η ανακοίνωση ακολουθεί:

Δυστυχώς και πάλι  μέσα από πληροφορίες, όχι μέσα από επίσημη απάντηση, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα ασφαλιστικά μας μέτρα κατά της προκήρυξης της Δ.Ε.Η Α.Ε. Ασφαλιστικά μέτρα που σχετίζονταν  με την πλήρωση εκατόν εξήντα εννέα (169) θέσεων εργασίας, εκ των οποίων οι είκοσι οκτώ (28) αφορούσαν την περιοχή μας, απορρίπτοντας στην ουσία τους ντόπιους εργαζόμενους και μηδενίζοντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και τις δεσμεύσεις της Επιχείρησης να μην προτάξει το κριτήριο της εντοπιότητας.

Ευελπιστούμε το Συμβούλιο της Επικρατείας να στείλει και σε μας σύντομα την απόφαση αλλά και το σκεπτικό της απόρριψής της.

Εμείς δηλώνουμε, πάντα σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία, ότι δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί στην πράξη αυτή η αδικία, ξεκινώντας με κινητοποιήσεις οι οποίες συν των άλλων θα αφορούν το πόσο επιβαρύνεται η υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον της περιοχής και εάν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Ε.Κ.Ρ ώστε να οριοθετηθούν οι επόμενες αντιδράσεις μας.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Στάσση να απαξιώνει ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Ρόδου.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ             ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News