ΑρχικήΤοπικά ΝέαΜητέρα από τα Δωδεκάνησα φυγαδεύτηκε από τα παιδιά της που σπουδάζουν στην...

Μητέρα από τα Δωδεκάνησα φυγαδεύτηκε από τα παιδιά της που σπουδάζουν στην Πάτρα

Για να μην την εντοπίσει ο… μαινόμενος σύζυγος

Από μεγάλο νησί της Δωδεκανήσου, κατάγεται τελικά ο σύζυγος που αναστάτωσε  τις αρμόδιες αρχές στην πόλη της Πάτρας αλλά και την ίδια του την οικογένεια,  όταν μετέβη στην πόλη όπου σπουδάζουν και τα τρία του παιδιά με τα οποία διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του.

Η απίστευτη υπόθεση, πήρε προχθές πανελλήνιες διαστάσεις από τις αποκαλύψεις που έγιναν από την εφημερίδα Πελοπόννησος και το ειδησεογραφικό site Flamis.gr , καθώς η μητέρα από τα  Δωδεκάνησα, η οποία απειλείτο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, προσπάθησε να βρει καταφύγιο κοντά στα παιδιά της.

Σύμφωνα πληροφορίες του pelop.gr, η γυναίκα είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν και ουσιαστικά να κρύψουν, τη μητέρα τους από τον πατέρα τους, ο οποίος μετέβη στην Πάτρα άρον άρον από το νησί για να εντοπίσει και να συναντήσει τη σύζυγό του.

Οι φοιτητές μάλιστα έκρυψαν τη μάνα τους στην εστία του πανεπιστημίου, ενώ ήταν τέτοια η μανία του άνδρα να την εντοπίσει, που έμαθε ότι είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος, έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, και σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» μέχρι και χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να την εντοπίσει, είτε φοβούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα, είτε την οργή των γιων του. Τα τρία αδέλφια ετοιμάζονται να γίνουν λαμπροί επιστήμονες, όμως παράλληλα αναγκάστηκαν να βιώσουν και αυτή την κατάσταση. Το χειρίστηκαν όμως έξυπνα, και τελικά προστάτευσαν την αγαπημένη τους μητέρα.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img