ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤαρασλιάς : Ενόψει εκλογών μου ανέθεσαν μια καινούργια …επικίνδυνη αποστολή!

Ταρασλιάς : Ενόψει εκλογών μου ανέθεσαν μια καινούργια …επικίνδυνη αποστολή!

«Έχω διατελέσει τρία χρόνια   σε θέσεις επικίνδυνες σε εποχές δύσκολες. Ενόψει  εκλογών μάλλον μου ανέθεσαν μια καινούργια αποστολή. Αυτό γίνεται γιατί θέλουν  κάποιον που ειδικεύεται  στις επικίνδυνες αποστολές».

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Τύπου του Δήμου Ρόδου κ.Κώστας Ταρασλιάς με αφορμή την τοποθέτηση του στη συγκεκριμένη θέση.

Ο αντιδήμαρχος θα έχει συνάντηση σήμερα με το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη και θα συζητήσουν για τις αρμοδιότητες που θα έχει.

«Ο δήμαρχος αποφάσισε να κάνει δομικές αλλαγές με επέλεξε για αυτό το πολύ καίριο σημείο της επικοινωνίας. Ήταν κάτι που συζητούνταν έντονα εντός της παρατάξεως. Μου ανατίθεται η αποστολή αυτή  σε μια  κομβική περίοδο. Υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και χρειάζεται πολύ καλή εσωτερική επικοινωνία για να είμαστε όπως πρέπει  προς τα έξω.  Χρειάζεται να υπάρχει κεντρική γραμμή. Μέχρι τώρα  κάθε συνάδελφος παρουσίαζε το έργο του ξεχωριστά. Επίσης δεν παρουσιάζονταν όπως έπρεπε το έργο άλλων συναδέλφων που δούλεψαν πολύ σκληρά», είπε ο κ. Ταρασλιάς.

Σε ερώτηση αν θα αναλάβει και την προβολή της ΔΕΥΑΡ ο κ. Ταρασλιάς δήλωσε πως θα ζητήσει  από το δήμαρχο Ρόδου να έχει την εποπτεία όλων των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img