ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣύλληψη 20χρονου Ροδίτη - πήγε να παραλάβει δέμα που περιείχε κοκαΐνη και...

Σύλληψη 20χρονου Ροδίτη – πήγε να παραλάβει δέμα που περιείχε κοκαΐνη και χασίς

Τον περίμεναν δίπλα οι αστυνομικοί και του φόρεσαν χειροπέδες

Πακέτο που περιείχε 40 γραμμ. κάνναβη , 9 γραμμ. κοκαΐνη και ζυγαριά ακριβείας, παρέλαβε εικοσάχρονος ροδίτης για λογαριασμό 30 χρόνου αλλοδαπού αλβανικής καταγωγής όπως ισχυρίστηκε από μεταφορική εταιρία και συνελήφθησαν και οι δύο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρόδου συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους κύριο Στέλιο Αλεξανδρή 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής  όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο δέμα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες

Πράγματι οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το δέμα και σήμερα το μεσημέρι πήγε να το παραλάβει ο εικοσάχρονος Έλληνας.

Μόλις έγινε η παραλαβή του πακέτου επενέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι και συνέλαβαν τον εικοσάχρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Ροδιακής , εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο εικοσάχρονος είπε ότι έκανε εξυπηρέτηση σε τριαντάχρονο αλβανικής καταγωγής συνάδελφο του οποίος του είχε ζητήσει να παραλάβει το πακέτο. 

Μάλιστα ο εικοσάχρονος τόνισε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του δέματος και πως με τον σαραντάχρονο εργάζονται μαζί στη Νότια Ρόδο.

Μετά από αυτό ακολούθησε η σύλληψη του 30 χρόνου αλλοδαπού ο οποίος και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι το πακέτο ήταν δικό του.

Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img