ΑρχικήΤοπικά Νέα58 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι της Ρόδου

58 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι της Ρόδου

Σε πολύ καλά επίπεδα θα διαμορφωθεί η κίνηση στην κρουαζιέρα και τον επόμενο μήνα, καθώς εξακολουθεί να είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι μας.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι εξίσου καλός μήνας, με ιδιαίτερα υψηλή κίνηση καθώς θα καταπλεύσουν 58 κρουαζιερόπλοια και μάλιστα κάποιες μέρες θα επικρατεί κυριολεκτικά ένας συνωστισμός στο λιμάνι μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδοσιακά, ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της κρουαζιέρας και μάλιστα κάποιες χρονιές παρατηρήθηκε ότι τότε κατέπλεαν τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια που έφερναν και τους περισσότερους τουρίστες στο νησί μας.

Μετά από ένα διάστημα ύφεσης στο οποίο προστέθηκε και η ακύρωση ταξιδιών λόγω της πανδημίας, η κρουαζιέρα ανακάμπτει φέτος και επανέρχεται δυναμικά για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, με τα μηνύματα να είναι ακόμα καλύτερα για το 2023.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα στις 6 και 20 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε στο λιμάνι μας τέσσερα κρουαζιερόπλοια ενώ πολλές μέρες μέσα στον μήνα θα καταπλεύσουν τρία κρουαζιερόπλοια.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img