ΑρχικήΤοπικά ΝέαΠρώτο κουδούνι σήμερα για μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και... γονείς

Πρώτο κουδούνι σήμερα για μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και… γονείς

Ολοκληρώθηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του νησιού μας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό  στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής μας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η νέα σχολική χρονιά, παράλληλα με τις ευχές όλων για ένα δημιουργικό και όσο το δυνατόν με λιγότερα προβλήματα σχολικό έτος.

Οι μαθητές όλων των… βαθμίδων,  βρέθηκαν και πάλι στις γνώριμες μαθητικές αίθουσες, ενώ τα… πρωτάκια του Δημοτικού και τα μικρότερα στα νηπιαγωγεία ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση και φέτος.

Από αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί, οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού μας, θα προσέλθουν κανονικά στις τάξεις τους, για να ξεκινήσουν να παίρνουν το προσωρινό πρόγραμμα διδασκαλίας, αλλά και κάποια από τα βιβλία τους που είναι ήδη έτοιμα. Σε κάποια σχολεία μάλιστα δόθηκαν βιβλία από σήμερα στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Στους Αγιασμούς που έγιναν στα σχολεία της Ρόδου, παρέστησαν εκπρόσωποι του πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και αρχών του τόπου μας, ενώ  όλοι ευχήθηκαν  καλή και παραγωγική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς,  κατά την τελετή του αγιασμού σε σχολεία όπου βρέθηκε για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img