ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣε εξώσεις θα προχωρήσει ο δήμος εάν δεν γίνει διακανονισμός

Σε εξώσεις θα προχωρήσει ο δήμος εάν δεν γίνει διακανονισμός

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η καταγραφή όλων των ακινήτων

Την καταγραφή όλων των ακινήτων του δήμου Ρόδου έχουν ξεκινήσει αυτή την περίοδο οι αρμόδιες υπηρεσίες του, ενώ, όπως δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Κτηματολογίου και Αφάντου, κ. Βασίλης Μανέττας, όσοι έχουν παλιές οφειλές από μισθώματα και δεν προσέλθουν να κάνουν έστω διακανονισμό, ο δήμος θα προχωρήσει σε εξώσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή την περίοδο, γίνεται μία προσπάθεια καταγραφής όλων των ακινήτων που έχει ο δήμος και τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες (σ.σ. για όσα άπτονται των αρμοδιοτήτων της).

Τα υπόλοιπα τα οποία είναι στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης, είναι ήδη καταγεγραμμένα και αφού ολοκληρωθεί και η διαδικασία με τη Νέα Αγορά, «που είναι και μία επίπονη διαδικασία», όπως είπε, θα ασχοληθούν και με όλα τα υπόλοιπα.

Σχετικά  με τις οφειλές από μισθώματα -οι οποίες όπως είχε δηλώσει ο τέως αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κώστας Ταρασλιάς, ανέρχονται περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ- με τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας έχουν προβεί σε όλες τις διαδικασίες και θέλουν να έρθουν σε μία συνεννόηση με αυτούς που οφείλουν ή να προσέλθουν οι ίδιοι και να κάνουν μία ρύθμιση και «σε περίπτωση που δεν θα συμμορφωθούν θα ακολουθήσουμε το νόμο και θα προχωρήσουμε στη διαδικασία της έξωσης», διεμήνυσε ο κ. Μανέττας.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img