ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓιάννης Φλεβάρης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου!

Γιάννης Φλεβάρης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου!

Τη βούληση του να διεκδικήσει στις δημοτικές εκλογές το Δήμο Ρόδου ανακοίνωσε σήμερα εμμέσως αλλά σαφώς μιλώντας στον Sky o ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Φλεβάρης.

«Το ενδιαφέρον μου για το Δήμο της Ρόδου είναι δεδομένο. Συμμετέχω σε συζητήσεις και ζυμώσεις. Είμαι ενεργός πολίτης ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος και μετέχω στα κοινά και την πολιτική ζωή του τόπου και της χώρας παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Οι αναγγελίες υποψηφιοτήτων δεν γίνονται επί του προχείρου ούτε με τρόπο που δεν αποτελεί ανακοίνωση συνδυασμού. Υπάρχει το ενδιαφέρον  και πέραν αυτού συμμετέχω σε συζητήσεις και ζυμώσεις που έχουν ξεκινήσει με σημείο αναφοράς τον Οκτώβριο του 2023 που θα γίνουν οι εκλογές για το Δήμο της Ρόδου», δήλωσε ο κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Σε ερώτηση αν ανεξαρτητοποιήθηκε για να ασχοληθεί με το δήμο της Ρόδου ο κ. Φλεβάρης είπε:

«Στην πολιτική τίποτε δεν είναι δεδομένο. Ούτε η συστράτευση και η κοινή πορεία .Αποχώρησα και επέλεξα να είμαι  ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος γιατί ήθελα η έκφραση της γνώμης μου και  ο σχεδιασμός μου για την επόμενη ημέρα να μην υπόκειται  καμία δέσμευση και εξάρτηση.Είμαι πραγματικά ανεξάρτητος».

Σχετικά με το αν δέχθηκε όχληση ή προβληματισμό από πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής δήλωσε:

“Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.Έχω αναφέρει στο δημόσιο λόγο μου και υπογραμμίζω πως η όποια κίνηση μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  δεν υπόκειται σε παρεμβάσεις. Τα κόμματα παρακολουθούν την πορεία μου και επικοινωνούν συχνά  μαζί μου. Δεν υπάρχει η περίπτωση η πορεία που δεν είναι ατομική με ένα τηλέφωνο  ή με μια συνάντηση να ανατραπεί . Συμμετέχουν πολλά άτομα και υπάρχουν δεσμεύσεις. Η κίνηση μας αυτή για το σχηματισμό παράταξης έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αξιοπρέπεια. Θα είναι μια κίνηση αξιοπρεπής και δημοκρατική που στρέφεται με μομφές κατά κανενός αλλά , θα καταθέσει προτάσεις για την ΤΑ που θα  κριθούν από τους πολίτες και τους ψηφοφόρους.

Σε ερώτηση αν συμμετέχουν στην κίνηση και πρώην αυτοδιοικητικοί   από τον πρώην δήμο Καλλιθέας μαζί σας όπως ο κ.Γιάννης Ιατρίδης ο κ. Κωνσταντίνου  τόνισε:

«Δεν υπάρχουν λόμπυ αλλά αγάπη για τον τόπο μόνο. Η συνεργασία μου με συναδέλφους στην ΤΑ δεν  μπορεί να μπει σε διαχωρισμούς.  Η Ρόδος είναι μια και αδιαίρετη. Αυτή θέλουμε να υπηρετήσουμε. Δεν κρύβουμε ότι συναντήσεις κ αι συζητήσεις γίνονται και με συγκεκριμένους τους συναδέλφους μου».

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News