ΑρχικήΤοπικά ΝέαΜε την αποχώρηση του Νικήτα Μόσχου αποδυναμώνεται πλήρως το αιμοδυναμικό τμήμα του...

Με την αποχώρηση του Νικήτα Μόσχου αποδυναμώνεται πλήρως το αιμοδυναμικό τμήμα του Νοσοκομείου

Σε λύση της  δεύτερης παράτασης που είχε δοθεί στην σύμβαση του Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής και του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ρόδου Νικήτα Μόσχου προχώρησε όπως φαίνεται η 2η ΥΠΕ.

Την δυσάρεστη εξέλιξη που οδηγεί στην αποδόμηση του αιμοδυναμικού τμήματος το οποίο σώζει ανθρώπινες ζωές  ανακοίνωσε ο κ. Νικήτας Μόσχος μιλώντας στον Sky.

«Δεν αποφάσισα να παραιτηθώ . Ήταν να συνταξιοδοτηθώ στο τέλος του 2021. Δόθηκαν όμως δύο παρατάσε στη σύμβαση μου. Η δεύτερη έληγε στο τέλος Δεκεμβρίου του 2022 .Ξαφνικά ήρθε η λύση της . Αυτό σημαίνει αποδόμηση  του αιμοδυναμικού τμήματος. Μένει να υπηρετεί μόνο ένα άτομο που δεν ξέρω πόσο θα αντέξει  την ακτινοβολία που δέχεται καθημερινά», εξήγησε ο κ. Μόσχος.

Σε ερώτηση για το πώς εξελίχθηκε έτσι το θέμα αφού είχαν δοθεί δύο παρατάσεις στη σύμβαση του για να συνεχίσει να  υπηρετεί στο νοσοκομείο Ρόδου ο κ. Μόσχος είπε:

«Η εξέλιξη αυτή ήρθε με εισήγηση με εισήγηση συγκεκριμένου ατόμου.Το υπουργείο Υγείας δεν γνωρίζει τίποτε. Η 2η ΥΠΕ πήρε την εισήγηση του διοικητή . Αυτό σημαίνει πως η λειτουργία του αιμοδυναμικού  υποβαθμίζεται».

Ο κ. Μόσχος εξήγησε επίσης στους ακροατές του Sky, τη λειτουργία του αιμοδυναμικού τμήματος στο οποίο μεταφέρονται επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά που χρήζουν επεμβάσεων για την τοποθέτηση στεντ.Οι γιατροί στο τμήμα αυτό καθημερινά  σώζουν ανθρώπινες ζωές  αφού στα καρδιολογικά περιστατικά και το ένα  λεπτό της ώρας, έχει τη σημασία του στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img