ΑρχικήΤοπικά ΝέαΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ:ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ:ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

Ακόμη δυο σχολεία προστέθηκαν στο μακροσκελή κατάλογο των παρεμβάσεων μας στα σχολικά κτήρια του νησιού μας.

Αυτή τη φορά στο 1ο και 2ο Δημοτικό Καλυθιών που πραγματοποιηθηκαν οι αναγκαίες παρεμβάσεις ενόψει χειμώνα στη μόνωση,όπως και φτιάχτηκαν επικίνδυνα σημεία για την ασφάλεια των μαθητών.

Ολ’αυτα εν αναμονή της υπογραφής της σύμβασης του δημοπρατημένου έργου για τη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων Καλλιθέας που θα ξεκινήσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω γι’ ακόμη μια φορά τους συνεργάτες μου μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών για την άμεση ανταπόκριση στην κατάρτιση των μελετών καθώς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δύο σχολείων για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία .

Στη δημοτική αρχη του Αντώνη Καμπουράκη τηρούμε τις δεσμεύσεις μας ειδικά αυτές που έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας.Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img