ΑρχικήΤοπικά ΝέαΙατρίδης: Θέμα χρόνου να εμφανιστεί η παράταξη που θα διεκδικήσει το Δήμο...

Ιατρίδης: Θέμα χρόνου να εμφανιστεί η παράταξη που θα διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου

#image_title

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα εμφανιστεί  ένα σχήμα που θα σταθεί απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως δήλωσε σήμερα στον Sky ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και  πρώην δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης.

Ο κ.Ιατρίδης άσκησε  κριτική στη δημοτική αρχή Ρόδου λέγοντας πως όλα έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο.

«Η κοινωνία βράζει και είναι απογοητευμένη περιμένει ένα βήμα παραπάνω αλλά έχουμε μπει στην κατάψυξη. Ο κόσμος το αφουγκράζεται αυτό .Θα υπάρξει μια κίνηση μεγάλη.  Όλοι οι Ροδίτες πρέπει να αγωνιστούμε για τη Ρόδο . Είναι σημαντικό να αναδείξουμε τον τόπο μας που είναι σε παρακμή», είπε ο κ. Ιατρίδης.

Ασκώντας κριτική τόνισε πως ο τόπος πρέπει να κάνει την υπέρβαση ενώ η δημοτική αρχή πρέπει να δει με άλλη οπτική γωνία το νησί.

«Δεν είναι έργο το ξεχορτάριασμα αλλά κατάντια. Όλα είναι στον αυτόματο πιλότο. Ο τόπος και το νησί πρέπει να αλλάξει, να κάνει την υπέρβαση.  Η δημοτική αρχή πρέπει  να δει με άλλη οπτική γωνία τη Ρόδο. Έχουμε μπει όμως  σε αυτόματο πιλότο δήλωσε ο κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Ο κ. Ιατρίδης αναφέρθηκε και στην πρόταση των προέδρων των τοπικών συμβουλίων του νησιού για τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου και τόνισε:

«Χρειάζεται συνολική αλλαγή  στη λειτουργία του νησιού. Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων δεν μπορούν να δουν  το Δήμαρχο. Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε έτσι στην επόμενη ημέρα»

Όσο για το πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του για τη νέα παράταξη τόνισε πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

«Η πολιτική δεν θέλει βιασύνη και εκβιασμό.  Χρειάζονται 300 άτομα για να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο. Πρέπει να υπάρξει όμως  μια ισχυρή παράταξη για να δημιουργηθεί ένα αντίβαρο σε  όσα έχουμε σήμερα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Είμαι στην κοινωνία και αφουγκράζομαι τον κόσμο . Η βουβή αντίδραση που υπάρχει θα εκδηλωθεί. Θα αναδειχτούν και τα προβλήματα που έχει η Ρόδος», είπε ο κ.Ιατρίδης.

Σε ερώτηση για το ποιος τελικά ώθησε τον κ. Γιάννη Φλεβάρη να θέλει να ασχοληθεί με το Δήμο της Ρόδου και να επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Ιατρίδης τόνισε:

«Είναι ένα παιδί που αγαπά και προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Γιάννης Φλεβάρης . Θα κάνω διάλογο μαζί του και μπορεί να  αποδεχθεί αυτά που θα του πούμε. Αν θέλει να κάνει την αλλαγή θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει θα συζητήσω μαζί του»

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img