ΑρχικήΤοπικά ΝέαΜ. Κόκκινος: Είμαι κομμάτι της Ρόδου, δεν γίνεται απέχω από την πολιτική!

Μ. Κόκκινος: Είμαι κομμάτι της Ρόδου, δεν γίνεται απέχω από την πολιτική!

#image_title

Την αγωνιά του για το νησί μας και την επόμενη μέρα ανέφερε μιλώντας στον Sky   o κ. Μιχάλης Κόκκινος.

«Εγώ είμαι κομμάτι της Ρόδου. Εδώ μεγάλωσα εδώ είναι η οικογένεια μου. Αυτά τα χώματα και οι άνθρωποι είναι ο τόπος μου. Αυτοί οι άνθρωποι  με έκαναν δικηγόρο και  με έστειλαν εκεί που με έστειλαν. Είναι δυνατό να πω ότι θα είμαι εκτός  από τη διαδικασία συμμετοχής στα κοινά;  Είναι θέμα ηθικής  υποχρέωσης και ευθύνης στον τόπο και τους ανθρώπους του. Δεν μπορώ να πω ότι απέχω», δήλωσε ο κ. Κόκκινος.

Αναφέρθηκε όμως και στην πολιτική ο κ. Μιχάλης Κόκκινος λέγοντας πως δεν είναι αυτή που έμαθε από τον πατέρα του  και πρώην δήμαρχο Ρόδου Μάνο Κόκκινο.

«Η πολιτική  που έμαθα από τον πατέρα μου και τους παλαιότερους  είναι διαφορετική. Η σημερινή πολιτική έχει ξεφύγει. Εγώ λέω πως συμμετέχω στην πολιτική αλλά όχι σε πλειστηριασμό. Δεν είναι η πολιτική το χρήμα αλλά οι άνθρωποι. Θα είμαι δίπλα σε ότι χρειαστεί», είπε ο κ. Κόκκινος.

Σε ερώτηση αν θα μετάσχει σε ένα σχήμα του οποίου θα ηγείται άλλο  πρόσωπο ο κ.  Μιχάλης Κόκκινος δήλωσε:

«Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε περίεργα την κατάσταση. Στην ζωή μου δεν είχα ποτέ  πάτρονες και αρχηγούς. Με κόπο και δουλειά κατάφερα να είμαι αναγνωρίσιμους στη Ρόδο. Δεν θα μπορούσα να τεθώ υπό τις εντολές κάποιου. Αν κάναμε επίσης  ένα ταμείο θα  φανεί πως έκανα ήδη  πράγματα για τον τόπο».

Όσο για την δήλωση της υποψηφιότητας του είπε:

«Δεν έχω δηλώσει υποψηφιότητα δημάρχου.  Υπάρχει μια ομάδα δίπλα μου και γίνονται κουβέντες. Δεν δηλώνω ακόμη λοιπόν υποψήφιος δήμαρχος αλλά παρόν. Δεν θα ρίξω νερό όμως  στο μύλο κανενός, που θα πατήσει πάνω σε αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια εγώ  και οι άνθρωποι που με στηρίζουν» .

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img