ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤαρασλιάς : Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για τις δημοτικές εκλογές!

Ταρασλιάς : Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για τις δημοτικές εκλογές!

#image_title

«Είμαστε σε ετοιμοπόλεμοι  για τις εκλογές.  Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις κινήσεις που γίνονται. Θα ασκήσουμε τις κατάλληλες πολιτικές  και θα δώσουμε τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε σήμερα στον Sky με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται για το Δήμο Ρόδου  ο εκπρόσωπος τύπου επικοινωνίας και προώθησης του δημοτικού έργου  κ. Κώστας Ταρασλιάς.

Μιλώντας για τις κινήσεις που γίνονται  και στόχο έχουν το δήμο της Ρόδου ο κ. Ταρασλιάς είπε ότι αναμενόμενο να υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες.

«Αναμενόμενο είναι  να  υπάρξουν υποψηφιότητες με κάποια πολιτική χροιά .Θα αντιμετωπιστεί ο καθένας ανάλογα με τη δυναμική του. Εμείς θα  αντιπαραθέσουμε όσα έχουμε κάνει . Είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Ο Δήμαρχος Ρόδου  είναι σε ετοιμότητα να θέσει όλα τα  επιχειρήματα σχετικά με τη θητεία μας και το έργο που έχει παραχθεί», τόνισε  ο κ. Ταρασλιάς .

Σε ερώτηση σχετικά με όσα ανέφερε στον Sky  ο κ. Ιατρίδης ο κ. Ταρασλιάς δήλωσε πως ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας έδειξε  διάθεση για αντιπαράθεση αλλά  χωρίς συγκεκριμένη ατζέντα και πρόταση.

«Είναι λογικό αφού έχει διαχωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη θέση του από τη  δημοτική αρχή με την οποία είχε εκλεγεί να κάνει κάποια κίνηση.  Θα αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και εμείς θα αναπτύξουμε τα δικά  μας. Παρακολουθώντας την τοποθέτηση του στον Sky διαπίστωσα  τη διάθεση του να θελήσει να αντιπαρατεθεί , αλλά, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση και ατζέντα. Ήταν   μια γενική πρόταση . Μπορεί και να μην αντιδράσει στο τέλος.Εκανε μια δήλωση χωρίς να έχει άλλο υπόβαθρο η τοποθέτηση του.  Ανάλογα με το τι βγαίνει στο προσκήνιο θα αναφερόμαστε και εμείς», τόνισε.

Σχετικά με τις συζητήσεις που αφορούν τις εκλογές ο κ. Ταρασλιάς είπε:

«Δεν είναι δυνατό να μην γίνεται συζήτηση για υποψηφιότητες στον πρώτο κ αι το δεύτερο βαθμό

Είμαστε ένα χρόνο πριν από τις  εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023. Όλο το κλίμα συμπληρώνεται και από τις εθνικές εκλογές. Εμείς στο Δήμο συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας

Προσπαθούμε να δούμε τα μεγάλα θέματα και να είμαστε σε ετοιμότητα για τις εκλογές»

Σε ερώτηση αν γίνονται συζητήσεις με το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη  για κάποια από τις υποψηφιότητες  ο κ. Ταρασλιάς δήλωσε:

«Αυτό που έχουμε συζητήσει είναι πως εμείς πρέπει να εντείνουμε τους ρυθμούς μας για να ολοκληρωθούν όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα αντιμετωπιστεί ο καθένας ανάλογα με τη δυναμική του»

Η παράταξη του δημάρχου Ρόδου και η παράταξη του κ. Καρίκη παράλληλα  θα μπουν  στο ρυθμό των εκλογών το Νοέμβριο αφού ολοκληρωθούν θέματα που αφορούν και τη διαχείριση της καθημερινότητας.

«Μετά το Νοέμβριο θα μπούμε και εμείς στο ρυθμό των εκλογών  γιατί θα πρέπει να ολοκληρώσουμε  κάποια πράγματα. Εμείς έχουμε την ευθύνη για το Δήμο και τη Ρόδο και πρέπει να τρέξουμε κάποια πράγματα. Πολύς χρόνος έχει ταχθεί στο  να κάνουμε ότι έχουμε δεσμευθεί στον κόσμο. Υπάρχει χρόνος αρκετός.  Όλα θα αντιμετωπιστούν κατάλληλα τη στιγμή που πρέπει»

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img