ΑρχικήΤοπικά ΝέαΔΕΥΑΡ ΡΟΔΟΥ: Ένα νέο έργο «γεννήθηκε»

ΔΕΥΑΡ ΡΟΔΟΥ: Ένα νέο έργο «γεννήθηκε»

c334cedb3927e9e00b7f050ea8a78ee6

«Ένα νέο έργο γεννήθηκε»

«Εργαστήκαμε με ζήλο ξενυχτήσαμε και προετοιμάσαμε πρόταση που, αν όλα πάνε καλά, θα χρηματοδοτηθεί 100% από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ευχαριστουμε όλους τους συνεργάτες μας στη διοίκηση και την υπηρεσία για τη μεγάλη προσπάθεια… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Κάνουμε το επόμενο βήμα στην ψηφιακή εποχή, με την υποβολή πρότασης έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 4.307.500,00 €, για την εγκατάσταση συστημάτων απομακρυσμένου ελέγχου κατανάλωσης νερού, μέσω ψηφιακών υδρομετρητών, στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης της ΔΕ Ρόδου.

Σπυρόπουλος Σπύρος 1170x1166 1

Συγκεκριμένα, η πρόταση έργου περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία 10.900 ψηφιακών υδρομετρητών, εξοπλισμό παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων του εσωτερικού δικτύου, λογισμικά λήψης κι επεξεργασίας μετρήσεων, πλατφόρμα εφαρμογών κι εργαλείων για τη διαχείριση των υποδομών της ύδρευσης, καθώς και για την αναβάθμιση της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η πράξη αυτή θα συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΡ σε επίπεδο παρακολούθησης και επίβλεψης σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, στον περιορισμό των απωλειών νερού και στην έγκαιρη αντιμετώπιση των διαρροών.

Ως αποτέλεσμα, η ΔΕΥΑΡ θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου κι ελέγχου των ποιοτικών χαρακτηριστικών του πόσιμου νερού στο υφιστάμενο δίκτυο μεταφοράς και διανομής του, διασφαλίζοντας βραχυπρόθεσμα τη μείωση των λειτουργικών της εξόδων και μεσοπρόθεσμα την πλέον ορθολογική διαχείριση του δικτύου και των υδάτινων πόρων».

artworks tMOBgTYCkdxvKNnm KgC7tg t500x500
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε