ΑρχικήΤοπικά ΝέαΙατρίδης : Δεν υπάρχει όραμα για τη Ρόδο

Ιατρίδης : Δεν υπάρχει όραμα για τη Ρόδο

#image_title

«Η Ρόδος έχει ανάγκη από μεγάλα έργα. Όμως τα μεγάλα έργα θέλουν θράσος και πίστη .Δεν υπάρχει όραμα όμως για τη Ρόδο», δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα στον Sky ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος πρώην δήμαρχος Καλλιθέας κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Η συνέντευξη του κ.Ιατρίδη ξεκίνησε τα έργα που επί θητείας του έγιναν και έμειναν στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας ως παρακαταθήκη.

«Τα έργα που έχω αφήσει πίσω μου είναι παρακαταθήκη. Ο δήμος Καλλιθέας έγινε  πρωτοπόρος. Σε αυτή την προσπάθεια είχαν συμμετοχή ο Δήμος και όλο το συμβούλιο και ο Γιάννης Φλεβάρης.Φτιάξαμε το μεγάλο έργο της Καλλιθέας δηλαδή το κλειστό Γυμναστήριο.  Να μας πουν τώρα  ένα μεγάλο αθλητικό έργο που έχουν κάνει. Φτιάξαμε σχολεία .  Ο  δήμος Καλλιθέας  άφησε μεγάλο έργο», δήλωσε ο κ. Ιατρίδης.

Εξήγησε το όραμα που είχε όταν σχεδίαζε την κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου ώστε να καλύπτει πολλές ανάγκες.
Αναφερόμενος στα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη το νησί μίλησε για την  διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού Ρόδου Λίνδου που έπρεπε να φθάσει μέχρι τη Λίνδο.

«Έγινε μια διαπλάτυνση από τη Ρόδο στο Φαληράκι. Δεν πρέπει να φθάσει μέχρι τη Λίνδο;Ο δήμος Καλλιθέας ήταν πρωτοπόρος και άφησε μεγάλη παρακαταθήκη σε έργα. Μακάρι να μας υποδείξουν ένα μεγάλο έργο που έχουν κάνει», τόνισε ο κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Αναφερόμενος στον Γιάννη Φλεβάρη που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο της Ρόδου του ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη  και επιτυχία.

«Είναι ένα παιδί που αγαπάει την τοπική αυτοδιοίκηση . Συνεργαστήκαμε επί σειρά ετών και αφήσαμε έργο πίσω μας. Κάποιοι σήμερα προσπαθούν να διαγράψουν την ιστορία. Δυστυχώς για αυτούς όμως η ιστορία δεν διαγράφεται», τόνισε.

Σε ερώτηση αν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφορμή τις εκλογές δήλωσε πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

«Να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις του νησιού. Υπάρχουν δυνατότητες . Η Τοπική Αυτοδιοίκηση όμως θέλει και ρήξεις», δήλωσε.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img