ΑρχικήΤοπικά Νέα«Δεν ρίξαμε εμείς τις κροτίδες» ισχυρίζονται οι τρεις νεαροί

«Δεν ρίξαμε εμείς τις κροτίδες» ισχυρίζονται οι τρεις νεαροί

#image_title

Αρνούνται οι τρεις νεαροί συλληφθέντες ότι ήταν αυτοί που έριξαν τις κροτίδες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και δηλώνουν άγνοια για την υπόθεση!

Ο 19χρονος, ο 18χρονος και ο 17χρονος συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Μαριλένα Αυγή και Σεβαστιανό Κούρκουλο προσήχθησαν χθες αργά το μεσημέρι ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος ζήτησε να γίνει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση και τους άφησε ελεύθερους.

Πάντως και οι τρεις συλληφθέντες δήλωσαν αθώοι στον κ. εισαγγελέα και είπαν πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτοί που οδηγώντας δίκυκλα μοτοποδήλατα, έριξαν τις κροτίδες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού προχθές το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ήταν περίπου 11.30 προχθές βράδυ (10 Οκτωβρίου 2022) όταν ξαφνικά άρχισαν να «σκάνε» κροτίδες και βεγγαλικά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της υπηρεσίας οι οποίοι και συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς, καθώς και τον πατέρα του 17χρονου. Ο 56χρονος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε και άδεια ικανότητας οδηγού για το μοτοποδήλατο που οδηγούσε.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img