ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣτο περίμενε… για την ανακοίνωση της εταιρείας που θα επισκευάσει τη Νέα...

Στο περίμενε… για την ανακοίνωση της εταιρείας που θα επισκευάσει τη Νέα Αγορά

#image_title

Γραφειοκρατικοί λόγοι  φαίνεται πως καθυστερούν την ανακοίνωση του ονόματος της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο της επισκευής της Νέας Αγοράς και είναι  η « Στήριξης» .

Όπως εξήγησε μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Νέας Αγοράς ο κ. Παναγιώτης Κατσιδώνης επειδή η προσφορά που κατέθεσε απέχει 10,5 μονάδες από την επόμενη θα πρέπει να την αιτιολογήσει στην αρμόδια επιτροπή.

«Ο δήμος Ρόδου έχει βάλει το κόστος στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ . όταν έρχεται μια εταιρεία όμως και καταθέτει προσφορά που απεχει δέκα μονάδες από την αμέσως επόμενη θα πρέπει να αιτιολογήσει την προσφορά της», τόνισε

«Υπάρχει μια  διαδικασία και πρέπει να τη σεβαστούμε .Πρέπει να γίνουν όλα σωστά για να μην πάμε σε ενστάσεις που θα μας πάνε δύο χρόνια πίσω. Ας καθυστερήσει μια εβδομάδα  και να ανακοινωθεί ο νικητής του διαγωνισμού», τόνισε ο κ. Κατσιδώνης.

Στα πλαίσια της διαδικασίας τα καταστήματα θα κλείνουν τμηματικά ενώ θα ξεκινήσει και η διαδικασία της μεταστέγασης των επιχειρήσεων που είναι στις τρεις πτέρυγες που θα καθαιρεθούν.

Σε ερώτηση αν θα γίνουν αλλαγές στα γραφεία που είναι στον όροφο ο κ. Κατσιδώνης είπε πως η χρήση θα παραμείνει η ίδια.

«Από τα 60 γραφεία τα δέκα έχουν μισθωτική σχέση και τα υπόλοιπα είναι σε συλλόγους και υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου. Αν αποφασιστεί να ενοικιαστούν πολλοί επιχειρηματίες ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα γραφεία που είναι στον όροφο», τόνισε ο κ. Κατδιδώνης.

Ο κ. Κατδιδώνης αναφέρθηκε στην ανανέωση των συμβολαίων για τα υπάρχοντα καταστήματα και τη χρήση των καταστημάτων.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img