ΑρχικήΤοπικά ΝέαΞεκίνησαν οι προετοιμασίες της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη Ζωή"

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της εκδήλωσης “Η Ρόδος για τη Ζωή”

#image_title

Ξεκίνησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό η πώληση των μπλουζών της εκδήλωσης της ΑΜΚΕ “Η Ρόδος για τη Ζωή” που πρόκειται να διεξαχθεί φέτος στις 6 Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ραντεβού έχει δοθεί για την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου ενώ το χρώμα της εκδήλωσης- περπατήματος είναι το μωβ.

Ο στόχος της ΑΜΚΕ “Η Ρόδος για τη Ζωή” αφορά η αγορά φορητού Υπερηχοτομογράφου της Μονάδας Επεμβατικής Ακτινολογίας για το Νοσοκομείο της Ρόδου, η χρήση του οποίου στον ογκολογικό ασθενή είναι ιδιαιτέρως σημαντική  για την πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία σε κάποιο βαθμό, μορφών καρκίνου και βοηθά στα μέγιστα για την ανακούφιση των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο.

#image_title

Σε ό,τι αφορά τους χιλιάδες συμπολίτες μας που συνδράμουν για τις ανάγκες αυτής της εκδήλωσης, ο στόχος είναι να πουληθούν 10.000 μπλούζες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος της μπλούζας είναι 8 ευρώ.

Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, επιχειρήσεις, και ιδιώτες έχουν «επιστρατευτεί» προκειμένου να βοηθήσουν για την πώληση των μπλουζών που εκτός από το βασικό σημείο πώλησης, βρίσκονται και σε διάφορα χωριά, σχολεία και καταστήματα, όλοι για έναν σκοπό: την αγορά του φετινού μηχανήματος.

Το βασικό σημείο πώλησης των μπλουζών είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον), ενώ τα ωράρια που το βρίσκετε ανοιχτό είναι καθημερινά 10:00-13:30 και 17:00- 20:00, ενώ τα Σάββατα 10:30- 14:00. Τα Σάββατα, μας βρίσκετε και στην πλατεία Κύπρου και ώρες 11:00 με 14:00.

Για ομαδικές παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Δέσποινα Καρπαθάκη στο 6946099419.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img